Η στιγμή του Γκούμα!

Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο νεαρός μέσος.
Πηγή: paok24.com
Η στιγμή του Γκούμα!

Θέση στο αρχικό σχήμα ετοιμάζεται να πάρει ο Κώστας Γκούμας στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας (03/07 – 19:00, Live από το PAOK24)

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στο Σβόλγκεν στο παρθενικό φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, εκεί όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ετοιμάσει δύο ενδεκάδες που θα μοιραστούν -ως είθισται- το χρόνο συμμετοχής ανά 45λεπτο.

Στην πρώτη ενδεκάδα θα βρίσκεται και ο Κώστας Γκούμας, που θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος πίσω από τον σέντερ φορ, εξαιτίας και της απουσίας λόγω ενοχλήσεων του Κωνσταντέλια. Ο γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2005 είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας στο Χορστ της Ολλανδίας, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β στα γήπεδα της Super League 2.

Ο 19χρονος κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή των προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη, έχει εξαιρετική νοοτροπία, είναι πειθαρχημένος και υπάκουος σε ότι ζητάει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Σημειώνεται πως τη περσινή σεζόν ο Κατερινιώτης μέσος κατέγραψε 23 συμμετοχές στην δεύτερη εθνική κατηγορία, πετυχαίνοντας μάλιστα επτά γκολ και τρεις ασίστ σε μία άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Σημειώνεται πως στη μια 11άδα θα είναι οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Καμαρά, Τσιγγάρας, Βιειρίνια, Γκούμας, Τάισον και Μπράντον Τόμας.

Ενώ στην άλλη 11άδα θα είναι οι: Τσιφτσής, Όττο, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Διαβάστε ακόμη...