Οι δυο επιστροφές

Πότε μπαίνουν Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς.
Πηγή: paok24.com
Οι δυο επιστροφές

Γιάννης Κωνσταντέλιας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς παραμένουν εκτός, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και θα τεθούν σύντομα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στην Ολλανδία από την πρώτη μέρα αλλά οι ενοχλήσεις που είχε τον τετρακέφαλο, και έκαναν την εμφάνισή τους λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για το Χορστ, δεν τον έχουν επιστρέψει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται από την Δευτέρα (8/7) να είναι σε θέση να μπει στις προπονήσεις, μέσω των οποίων θα καλύψει το χαμένο έδαφος.

Οσον αφορά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα της άδειάς του μετά από μια σεζόν η οποία και κράτησε 11 μήνες για εκείνον, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ο Ζίβκοβοτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουλίου όταν και θα μπει στις προπονήσεις με φόντο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των πρωταθλητών που ξεκινούν στις 24 Ιουλίου με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον νικητή του ζευγαριού Μπάνια Λούκα – Εγκνάτια, για την 2η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...