Μπήκε με φόρα ο Κωνσταντέλιας - Τι συζητιέται για Μεϊτέ

Τα πρόσωπα που συζητιούνται, ο Κωνσταντέλιας που μπήκε με... φόρα και όλα όσα συμβαίνουν στο Χορστ της Ολλανδίας.
Πηγή: sdna.gr
Μπήκε με φόρα ο Κωνσταντέλιας - Τι συζητιέται για Μεϊτέ
Photo Credits: @paokfc.gr

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας από τις προπονήσεις του γκρουπ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μπήκε σε φουλ ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν διστακτικοί, λέγοντας χαρακτηριστικά «να δούμε πως θα αντιδράσει». Σε τρεις προπονήσεις, ο 21χρονος έχει χαρίσει ουκ ολίγες στιγμές μαγείας, φαίνεται πως έχει επιστρέψει άκρως ορεξάτος, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τους συμπαίκτες του.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως η παραμονή του στον ΠΑΟΚ ήταν μία συνειδητή απόφαση, κινούμενος σε ένα ασφαλές για τον ίδιο περιβάλλον, έχοντας την πεποίθηση πως μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Αυτή είναι και η «απαίτηση» του Ραζβάν Λουτσέσκου από εκείνον, να ηγηθεί της προσπάθειας των ασπρόμαυρων δεδομένης της ποιότητάς του. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε δηλώσει ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός στην αρχή της σεζόν για τον «Ντέλια», λέγοντας πως: «Δεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής που χαίρεται το ποδόσφαιρο αλλά ποδοσφαιριστής που χαίρεται να κερδίζει και αυτό είναι η μεγάλη πρόοδος που έχει κάνει...».

Πρόοδο όμως έχει κάνει δεδομένα και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ένα ακόμη «χρυσό» παιδί από την φουρνιά των πρωταθλητών. Είναι εκείνος που πολλές φορές με τις φωνές του καθοδηγεί την άμυνα, απόντος προφανώς και του Κεντζιόρα. Σε σύγκριση με πέρσι, είναι ξεκάθαρα πιο «ψημένος», έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και βγάζει τα ηγετικά στοιχεία του χαρακτήρα του στο γήπεδο.

Για την ιστορία, επειδή έχει επισημανθεί πολλάκις η ιδιαίτερη σχέση του Τάισον με τον Κωνσταντέλια, θα πρέπει να σταθεί κανείς και στο «δέσιμό» του με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο Βραζιλιάνος δεν χάνει απ΄τα ματιά του τον νεαρό στόπερ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να κάνουν πολλή παρέα και εκτός γηπέδων.

Ξεχωριστή αναφορά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος παραμένει σταθερά... στα εξτρέμ καθ΄όλη την διάρκεια των προπονήσεων, έχοντας ξεκαθαρίσει πως βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για όπου και για όσο τον χρειαστεί, ωστόσο, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι μία θέση που λατρεύει και αυτό αποτυπώνεται και στο χορτάρι.

Στα του Μεϊτέ, όπως διαβάσατε νωρίτερα, τα μηνύματα που στέλνει ο θηριώδης Γάλλος χαφ είναι θετικά και δημιουργούν μεγαλύτερη αισιοδοξία πως το... σήριαλ του καλοκαιριού θα έχει καλό τέλος για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο «Σου» είναι σε μόνιμη επικοινωνία με τους συμπαίκτες του στον Δικέφαλο, φροντίζοντας να μαθαίνει τι συμβαίνει καθημερινά, με τους πρωταθλητές να βγάζουν την πεποίθηση πως σύντομα θα βρεθεί κοντά τους.

Στα αγωνιστικά, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (08.07) κι έμεινε εκτός προγράμματος. Ο Ρώσος μέσος υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα μείνει εκτός του επικείμενου φιλικού με τους Βέλγους, αντίθετα με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, που συμμετείχε στην προπόνηση κι έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Διαβάστε ακόμη...