Πανέτοιμος Κωνσταντέλιας, «μέσα» ο Ντεσπόντοφ και φιλικό Νο3 για τον ΠΑΟΚ

Ένα παιχνίδι με δύο ημίχρονα διάρκειας 60 λεπτών το καθένα, θα δώσει σήμερα ο Δικέφαλος απέναντι στην Γκενκ (19.00). Πανέτοιμος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, μέσα και ο Ντεσπόντοφ - Ποιες είναι οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Πανέτοιμος Κωνσταντέλιας, «μέσα» ο Ντεσπόντοφ και φιλικό Νο3 για τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok tv

Ευχάριστα νέα είχαν οι προηγούμενες ημέρες για τον ΠΑΟΚ καθώς έφτασε στην Ολλανδία ο Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μόλις γίνει η ανταλλαγή εγγράφων με την Ντιναμό Κιέβου. Πέρα από την άφιξη του Πολωνού, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στο αγωνιστικό μέτωπο καθώς η χθεσινή προπόνηση επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός από τις προπονήσεις την πρώτη εβδομάδα. Από τη στιγμή που συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό της Δευτέρας αλλά και στο χθεσινό «κλείδωσε» η παρουσία του στην μια ενδεκάδα. 

Σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό απέναντι στην Χιμπέρνιαν οι ενδεκάδες θα είναι διαφορετικές ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις. Για παράδειγμα θα δούμε τον Κώστα Θυμιάνη όχι ως στόπερ αλλά ως αμυντικό χαφ, θέση που γνωρίζει δεδομένου πως έχει παίξει εκεί στον Πανσερραϊκό. Μια αλλαγή που εξ ανάγκης αποφάσισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφού ο Οζντόεφ δεν προπονήθηκε εχθές λόγω διαστρέμματος από την προπόνηση της Δευτέρας. Επίσης θα δούμε τον Αντρέ Βιεϊρίνια ως εξτρέμ αλλά στα αριστερά και όχι στα δεξιά και αυτό γίνεται αφού αυτή τη φορά δεν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κουαλιάτα που πήρε τις ευκαιρίες του στα δυο πρώτα φιλικά. 

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ και για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, καθώς όχι μόνο κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό και επομένως θα καταγράψει συμμετοχή και στο φιλικό. Αρχικά είχε αποφασιστεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα και χθες αλλά και σήμερα, αλλά το πρωί της Τρίτης, αισθάνθηκε καλύτερα (είχε ένα μικρό διάστρεμμα), πέρασε τα τεστ ετοιμότητας και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Έτσι θα είναι στην μια ενδεκάδα και θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ. 

Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται να παρατάξει στα πρώτα εξήντα λεπτά της αναμέτρησης τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Ότο στα δεξιά της άμυνας, τον Εκόνγκ και τον Κουλιεράκη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Μπάμπα στα αριστερά. Ως χαφ σε αυτή την ενδεκάδα ο Καμαρά είχε δίπλα του τον Τσιγγάρα ενώ ο Μουργκ ήταν πίσω από τον Σαμάτα, με τον Ντεσπόντοφ στα δεξιά της επίθεσης και τον Τάισον στα αριστερά. 

Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελείται από τον Τσιφτσή (δεν είχε παίξει στο ματς με την Χιμπέρνιαν), με τον Σάστρε στα δεξιά της άμυνας και αναγκαστικά τον Μιχαηλίδη ως δεξί στόπερ και τον Νάσμπεργκ ως αριστερό στόπερ. Ο Ράφα Σοάρες στα αριστερά ενώ δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Σβαμπ μαζί με τον Θυμιάνη, απόντος του Οζντόεφ. Μπροστά τους θα βρεθεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Βιεϊρίνια στα αριστερά της επίθεσης και τον Σμυρλή στα δεξιά ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.

Διαβάστε ακόμη...