Πρόβα τζενεράλε με διπλή μάχη για τον ΠΑΟΚ!

Οι ενδεκάδες του Ράζβαν Λουτσέσκου...
Πηγή: paok24.com
 Πρόβα τζενεράλε με διπλή μάχη για τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ φτάνει στο τέλος του, με τους παίκτες του Δικεφάλου να δίνουν σήμερα δύο παιχνίδια με λίγες ώρες διάφορα.

Το πρόγραμμα του τελευταίου Σαββατοκύριακου της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία περιλαμβάνει δύο φιλικά παιχνίδια το Σάββατο (13/7) και μια απογευματινή προπόνηση την Κυριακή (14.7) πριν η ομάδα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα σε Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (15:00) και Φίτεσε (20:00).

Στόχος του Λουτσέσκου είναι στις δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις, οι παίκτες του να πάρουν από 90 λεπτά συμμετοχής, για να αποκτήσουν περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό.

Η μία εντεκάδα είναι η εξής: Κοτάρσκι -Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα- Τσιγγάρας, Σβαμπ- Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον- Μπράντον.

Η άλλη εντεκάδα είναι: Τσιφτσής -Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες -Καμαρά, Οζντόεφ- Σμυρλής, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

Διαβάστε ακόμη...