Τρέχουν για να… έχουν

Το διαφορετικό πλάνο για Κεντζιόρα - Αντρίγια.
Πηγή: paok24.com
Τρέχουν για να… έχουν
Photo Credits: @paok24

Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει πλέον στη βάση του, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και τώρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία τελευταία αποφόρτιση, αλλά όχι για όλους.

Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μερικά τελευταία ρεπό στους παίκτες του, πριν να μπουν στην τελική ευθεία με φόντο το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Σε αυτή τη φάση -ωστόσο- δεν ισχύει το ίδιο και για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Κεντζιόρα, καθώς αμφότεροι θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο τόσο σήμερα, όσο και αύριο.

Ο Σέρβος δεν ταξίδεψε καθόλου στην Ολλανδία, καθώς μετά το Euro έπρεπε να πάρει μερικές ανάσες και να απολαύσει κι αυτός την άδειά του, ενώ από την άλλη ο Πολωνός, έχοντας χάσει σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, θα δουλέψει τώρα extra για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το επόμενο “ραντεβού” όλης της ομάδας στο γήπεδο είναι την Πέμπτη, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν τώρα μπροστά τους ένα διήμερο ξεκούρασης και αποφόρτισης, για να κάνουν focus στη συνέχεια στην πρώτη “μάχη” της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...