Γιατί ο Λουτσέσκου ζήτησε υπομονή για Καμαρά

Το ιδιαίτερο σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ στην εκ βαθέων εξομολόγησή του
Πηγή: paok24.com
Γιατί ο Λουτσέσκου ζήτησε υπομονή για Καμαρά
Photo Credits: @paokfc.gr

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με αφορμή το φινάλε της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ και την επιστροφή της «ασπρόμαυρης» αποστολής στη Θεσσαλονίκη, όπου από την Πέμπτη θα συνεχιστούν οι προπονήσεις με φόντο την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Μαντί Καμαρά, ένα από τα νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό του Δικεφάλου, με τον ίδιο να εξηγεί γιατί χρειάζεται υπομονή με τον χαφ από τη Γουινέα.

Σε ερώτηση για το πόσο χρόνο χρειάζεται ένας παίκτης που έρχεται με μεταγραφή για να «δέσει» στο υπόλοιπο σύνολο ο Λουτσέσκου απάντησε:

«Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις των παικτών ίδιες. Εξαρτάται από την εμπειρία του παίκτη, την ικανότητα του και τις παραστάσεις του. Μπορώ να σας πω το παράδειγμα του Μαντί Καμαρά.

Έχει εξαιρετικές δεξιότητες, αλλά έχει ένα πρόβλημα. Έχει παίξει το τελευταίο του ολόκληρο 90λεπτο σχεδόν επτά μήνες πριν. Χρειάζεται χρόνο για να μπει στα θέλω μας, γιατί μέχρι πρότινος έπαιζε ένα άλλο στυλ ποδόσφαιρου και πρέπει να προσαρμοστεί. Από αυτή την άποψη πρέπει να συνδεθεί περισσότερο με την ομάδα, με τους συμπαίκτες του γύρω του.

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να τον στηρίξουμε, να τον περιβάλλουμε με όλη μας την εμπιστοσύνη, από την πλευρά του είναι λογικό να… υποφέρει λίγο σε μια νέα αρχή. Είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ποιότητα που μπορεί να μας βελτιώσει σε πολλούς τομείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Δείτε τό βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...