Το ατομικό του Ζίβκοβιτς

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που προπονείται ήδη στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Το ατομικό του Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην περσινή αγωνιστική περίοδο, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να είναι καταλυτικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό και το γεγονός, πως ο κόσμος του Δικεφάλου τον ψήφισε για MVP, στην ψηφοφορία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, είναι ο μοναδικός που ανήκει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και ακόμη δεν τον έχουμε δει, με δεδομένη τη συμμετοχή του στο Euro 2024 με την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Τελείωσε πιο αργά από όλους τις υποχρεώσεις του για την περασμένη σεζόν, επομένως πήρε και την απαραίτητη άδεια σε διάστημα που το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Πλέον, όμως, ο Ζίβκοβιτς έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να ενταχθεί με το υπόλοιπο γκρουπ, στις προπονήσεις που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη (18/7), μετά από μερικές ημέρες ρεπό των ποδοσφαιριστών, από την επιστροφή απ’ την Ολλανδία. Ο Σέρβος, μάλιστα, πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα ήδη από την περασμένη Δευτέρα (15/7) προκειμένου να καλύψει λίγο από το χαμένο έδαφος.

Διαβάστε ακόμη...