Γεμίζει η φαρέτρα του Λουτσέσκου

Με την αγορά του Ταρίκ Τισουντάλι, ο ΠΑΟΚ προσθέτει περισσότερη ποιότητα σε μια ήδη εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή, που προσέφερε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πηγή: forzaonline.gr
Γεμίζει η φαρέτρα του Λουτσέσκου

Ο Μαροκινός επιθετικός λύνει τα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου, όσον αφορά την θέση του κεντρικού επιθετικού και του αριστερού εξτρέμ, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στις δύο θέσεις. Παράλληλα, δίνει περισσότερο χρόνο στον Φέντορ Τσάλοφ, που αναμένεται να γίνει σύντομα παίκτης του Δικεφάλου και έρχεται για να καλύψει την θέση του βασικού σέντερ φορ.

Με αυτές τις δυο προσθήκες, οι «ασπρόμαυροι» δημιουργούν ακόμα δύο ποιοτικά ζευγάρια στην επίθεση τους, ενώ υπάρχει πάντα το δίδυμο Ντεσπόντοφ-Ζίβκοβιτς από την περσινή σεζόν.

Μέσα σε όλα αυτά, η αναπάντεχη μεταγραφή του Σόλα Σορετίρε, έρχεται να δώσει μεγαλύτερο βάθος στην επίθεση του ΠΑΟΚ, με τον 20χρονο Άγγλο να έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Κάπως έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει την φαρέτρα του να γεμίζει και πλέον το βάρος πέφτει στην υπόθεση του κεντρικού χαφ, που είναι και η τελευταία εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση σε πρώτη φάση του μεταγραφικού σχεδιασμού

Διαβάστε ακόμη...