Τελευταία «πρόβα» με έμφαση στις λεπτομέρειες

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με την αποστολή που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, άπαντες φαντάζουν ετοιμοπόλεμοι με στόχο την εξασφάλιση της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του UEFA Champions League.
Πηγή: forzaonline.gr
Τελευταία «πρόβα» με έμφαση στις λεπτομέρειες

Μετά το ρευστό σκορ που άφησε η πρώτη συνάντηση με τους Βόσνιους στη Θεσσαλονίκη, τροφοδοτώντας με ελπίδες και αισιοδοξία το αντίπαλο στρατόπεδο, με τον Δικέφαλο να αναχωρεί νωρίτερα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Βοσνία.

Πού δόθηκε όμως ιδιαίτερη προσοχή στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ;

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθει ένα οικογενειακό δίτερμα. Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Συνεπώς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του με γεμάτη τη φαρέτρα του, έχοντας «επενδύσει» στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του με συνεχή τετ α τετ και κατευθύνσεις κατά την προετοιμασία της ρεβάνς (31.07, 22:00).

Απεναντίας, οι Βόσνιοι έμειναν έκπληκτοι αναφορικά με την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην προπονηθεί στο γήπεδο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τελευταία φορά πριν την επαναληπτική τους αναμέτρηση (31.07) με φόντο το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και αντ΄ αυτού να ολοκληρώσουν τον κύκλο προετοιμασίας τους στην Ελλάδα. «Τίθεται το ερώτημα αν η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα έχει πλέον ένα ελαφρύ πλεονέκτημα γιατί οι ασπρόμαυροι δεν θα πάρουν γεύση από τον αγωνιστικό χώρο», επισημαίνουν μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη...