Γιατί δεν είχε παιδάκια στους παίκτες του ΠΑΟΚ;

Βρείτε την απάντηση ...
Πηγή: paok24.com
Γιατί δεν είχε παιδάκια στους παίκτες του ΠΑΟΚ;
Photo Credits: @paok24.com website

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι, όμως στη περίπτωση του Άρης της καρδιάς μας, του συνοδοιπόρου στη τελευταία παράσταση κατάκτησης του πρωταθλήματος από την αρμάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, μπορεί να είναι και λίγες περισσότερες.

Αρχικά, θα παίξουμε το βρείτε τι λείπει από την εικόνα που έχουμε βασική στο θέμα μας. Εκτιμάμε πως σε 10 – 15 δευτερόλεπτα θα το ανακαλύψετε. Άρα θα το πάρει το ποτάμι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν έχουν μπροστά τους παιδάκια.

Μας δημιουργήθηκε έντονος προβληματισμός, αφού δεν πήραμε κάποια επίσημη απάντηση από την ΠΑΕ της νεοσύστατης εταιρίας οΆρης και σκεφτήκαμε τα ενδεχόμενα. Θα θέλαμε λοιπόν να μας βοηθήσετε να καταλήξουμε σε ένα οριστικό συμπέρασμα. Ας αναλύσουμε τα ενδεχόμενα:

1. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα υπογεννητικότητας στην περιοχή της Νέας Ελβετίας. Οι κάτοικοι αρνούνται να φέρουν άλλα παιδάκια στη ζωή, στον φόβο πως δεν θα δούνε ποτέ εν ζωή τίτλο, παρότι η ομάδα τους αγωνίζεται σε τελικό το ερχόμενο Σάββατο.

2. Δεν θέλουν να βγούνε φωτογραφίες τα παιδιά τους με τον επιβήτορα Γιάννη Κωνσταντέλια, κάτι που κάνουν όλα τα άλλα παιδάκια του πλανήτη.

3. Έφεραν στο γήπεδο, τον μικρότερο δυνατό αριθμό παιδιών, έτσι ώστε να πούνε σε όσο το δυνατόν λιγότερα παιδάκια, πως ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδος. Πρόσφατα διαπιστώσαμε πως φίλος μας Αρειανός, πατέρας είχε πει στον γιο του πως κέρδισαν τον τελικό του 2003 στη Τούμπα.

4. Θεωρούν πως η παρέα με ΠΑΟΚτσήδες μπορεί να αλλοιώσει το DNA τους. Το ξακουστό αυτό DNA που το μοιράζονται με τη σειρά, όλες οι ομάδες του ΠΟΚ ανάλογα με το πρόσωπο που ντιλάρει ο ιδιοκτήτης τους.

Αν έχετε να προσθέσετε κάποιο ενδεχόμενο για αυτή την εικόνα, θα θέλαμε να μας βοηθήσετε και εσείς.

Διαβάστε ακόμη...