Ο Κωνσταντέλιας έδωσε το στιγμιότυπο της χρονιάς στο ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ

Υπάρχουν σκηνές με άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης αλλά και αγωνίας. Το στιγμιότυπο του ντοκιμαντέρ για τους πρωταθλητές Ελλάδος όμως ανήκει στον Γιάννη Κωνσταντέλια.
Πηγή: sdna.gr
Ο Κωνσταντέλιας έδωσε το στιγμιότυπο της χρονιάς στο ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOK TV

Θραύση έκανε το «The Incredibles Movie» από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα, παρουσιάζοντας την ροκ χρονιά του ΠΑΟΚ. Ξεχωρίζει σαφώς ο επίλογος με τον συγκινημένο Ιβάν Σαββίδη που υποσχέθηκε να γράψει τα ονόματα των πρωταθλητών με τα πιο χρυσά γράμματα στη Νέα Τούμπα, ο «στρατηγός» Ραζβάν Λουτσέσκου και η εξομολόγηση καρδιάς του Μάκη Γκαγκάτση.

Πολύ συναίσθημα δίνουν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, ο Βιεϊρίνια, ο Σβαμπ, ο Μιχαηλίδης, ο Κουλιεράκης. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που «μιλούν» μέσα από την παρακάμερα. Και η εικόνα του Γιάννη Κωνσταντέλια, να είναι γυρισμένος με την πλάτη στην εστία του ΠΑΟΚ, καθισμένος στον πάγκο, στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα του ματς είναι το στιγμιότυπο του ντοκιμαντέρ. Το στιγμιότυπο της χρονιάς.

Αυτός ο μποέμ και χωρίς άγχος τύπος που ζούσε διαφορετικά τις τελευταίες στιγμές προτού ο ΠΑΟΚ κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Και επέλεξε να σηκωθεί και να ρωτήσει τι συνέβη μετά την κεφαλιά προφανώς του Ανσαριφάρντ, αντιλαμβανόμενος τις αντιδράσεις των γύρω του...

Διαβάστε ακόμη...