Ασπρόμαυρη ικανοποίηση για την πρεμιέρα (pics)

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά ο ΠΑΟΚ είχε τις λύσεις κατά την πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον μαχητικό Πανσερραϊκό έχοντας «καρπωθεί» το πρώτο του τρίποντο και εκκινώντας με θετικό πρόσημο την πορεία του στη Stoiximan Super League.
Πηγή: thessports.gr
Ασπρόμαυρη ικανοποίηση για την πρεμιέρα (pics)
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» απομονώθηκε το θετικό αποτέλεσμα που εξασφάλισε την πρώτη αγωνιστική, χρησιμοποιώντας ως λεζάντα το «πρεμιέρα με τρίποντο».

Δείτε αναλυτικότερα την επίσημη ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρεμιέρα που συνοδεύτηκε με νίκη:

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι οι ασπρόμαυροι ενεργοποίησαν Έλληνα τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και συνεπώς ο Αντώνης Τσιφτσής που επιλέχθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου κάτω από τα γκολποστ συνιστά τον πρώτο με ελληνική καταγωγή προκειμένου να εκπροσωπήσει την εστία μετά από δύο χρόνια.

Μιλώντας αναφορικά με το ντεμπούτο του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA επισήμανε χαρακτηριστικά ότι:

«Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα και νιώθω έτοιμος για την πρώτη μου συμμετοχή» ενώ συνάμα αναφέρθηκε και σε ζητήματα προσαρμογής τονίζοντας ότι στον ΠΑΟΚ εισπράττει ασφάλεια  καθώς «η ομάδα σε βοηθάει να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου.

Δεν σου βάζει άγχος και πίεση, απλώς ο κόσμος θέλει να σε βλέπει να κερδίζεις. Οπότε πρέπει να κερδίζουμε ακόμη και στις προπονήσεις».

Διαβάστε ακόμη...