Το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Σόλα σε αριθμούς

«Ντούμπλαρε» τις νικηφόρες επικρατήσεις του στην Τούμπα απέναντι σε Παναιτωλικό μετά την πρεμιέρα με Πανσερραϊκό και ο ΠΑΟΚ προσέθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη βαθμολογική του συγκομιδή πριν μετατοπίσει τον κύριο όγκο δουλειάς του στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία.
Πηγή: forzaonline.gr
Το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Σόλα σε αριθμούς
Photo Credits: @PAOKFC

Όλη η προσοχή στράφηκε στον Σόλα δεδομένου πως πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να κλέβει την παράσταση στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, αφού πρόλαβε να δείξει το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον αποθεώνουν.

Μέσα σε διάστημα 11 αγωνιστικών λεπτών που ενεργοποιήθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου κατέγραψε 11 επαφές με τη μπάλα, «άγγιξε» το 90% ακρίβειας στις πάσες που μοίρασε στους συμπαίκτες του (8/9), ενώ σημείωσε «απόλυτο» τόσο στις προσπάθειες ντρίπλας (1/1) όσο και στις μονομαχίες εδάφους (1/1). Με δεδομένο το σύντομο διάστημα δράσης του, ο Σόλα δεν μπορεί να κριθεί ωστόσο η εικόνα του «άρεσε».

«Με το σκορ στο 2-0 βάλαμε τον Σόλα στο παιχνίδι. Θέλαμε να μάθει και αυτός εμάς και εμείς αυτόν. Θα τον ήθελα και αυτόν στην προετοιμασία», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους Αγρινιώτες αναφορικά με τον νεαρό μεσοεπιθετικό και τον χρόνο που πρέπει να πιστωθεί στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...