«Ξεκαθαρίζει» του Ίνγκασον για ΠΑΟΚ

Ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τη συμμετοχή του Ίνγκι Ίνγκασον στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (15.09) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Πηγή: forzaonline.gr
«Ξεκαθαρίζει» του Ίνγκασον για ΠΑΟΚ

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αποκόμισε μυϊκές ενοχλήσεις και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός δράσης από την τελευταία υποχρέωση των «πράσινων» πριν τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλιθέα.

Πλέον, η προσοχή του Ντιέγκο Αλόνσο προσανατολίζεται στον πρώην αμυντικό των «ασπρόμαυρων» ενώ εκφράζεται αισιοδοξία αναφορικά με την κατάστασή του και εκτιμάται ότι θα αποσαφηνιστεί σε λίγα 24ωρα. Συνεπώς, μένει να φανεί εάν ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέψει στην Τούμπα αυτή τη φορά ως αντίπαλος για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Απεναντίας, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ τα βλέμματα στρέφονται στους Τάισον και Μπράντον Τόμας. Αναφορικά με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό εμφανίζεται καθησυχαστικός και έτοιμος για την επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Σαββάτου (07.09) εν αντιθέσει με τον Ισπανό στράικερ που συνεχίσει τα ατομικά προγράμματα προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...