Εθνικές τέλος, στο επίκεντρο ο Παναθηναϊκός!

O απολογισμός των διεθνών του ΠΑΟΚ και η κορύφωση της προετοιμασίας για το κυριακάτικο ντέρμπι!
Πηγή: paok24.com
Εθνικές τέλος, στο επίκεντρο ο Παναθηναϊκός!
Photo Credits: @forzaonline.gr

“Διάλλειμα” για τις Εθνικές ομάδες ήταν και πάει! Με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Μαντί Καμαρά να ολοκληρώνουν χθες τις υποχρεώσεις τους, ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, έχοντας μπροστά του τέσσερις ημέρες για να προετοιμαστεί κατάλληλα με “φόντο” την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές της Stoiximan Super League.

Σε ότι αφορά τον απολογισμό των “ασπρόμαυρων” διεθνών, ξεκινώντας από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο Κροάτης τερματοφύλακας παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα της χώρας του από την Πορτογαλία με 2-1 στο “Ντα Λουζ” της Λισαβόνας και την εντός έδρας νίκη επί της Πολωνίας με 1-0.

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Κόλεϊ δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία της Γκάμπια με τα νησιά Κομόρες (1-1) και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο ως αρχηγός στην εκτός έδρας ήττα από την Τυνησία (2-1), ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε 62 λεπτά ως βασικός στην εντός έδρας ισοπαλία της Σερβίας με την Ισπανία (1-1) και 45 λεπτά ως αλλαγή στην εκτός έδρας ήττα από τη Δανία με σκορ 2-0.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ως αρχηγός της Βουλγαρίας, ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τη Λευκορωσία αγωνιζόμενος 83 λεπτά και ήταν αυτός που έκρινε υπέρ της ομάδας του την εντός έδρας αναμέτρηση με την Β. Ιρλανδία (1-0), σκοράροντας στο 40ο λεπτό.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Κωνσταντέλια, χρησιμοποιήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως αλλαγή από το 66ο λεπτό έως το φινάλε του αγώνα με την Φινλανδία στο “Γ. Καραϊσκάκης” και… καθόλου στην χθεσινοβραδινή νίκη επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο (0-2), ενώ ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε στην Εθνική Γουϊνέας μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, ήταν βασικός και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια των δύο αγώνων της χώρας του (εκτός με Κονγκό και εντός με Τανζανία), οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με ήττες (1-0 και 2-1 αντίστοιχα) για τον μέσο του ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες του!

Διαβάστε ακόμη...