Ετοιμάζει νέα πρόσωπα για τον Βόλο ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
Πηγή: thessports.gr
Ετοιμάζει νέα πρόσωπα για τον Βόλο ο Λουτσέσκου
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Από πλευράς Δικεφάλου, σημαντικό θέμα για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι η ένταξη των νέων προσώπων στην αποστολή και στην ενδεκάδα κατ’επέκταση. Ενδεικτικά να αναφέρουμε το γεγονός πως οι Ομάρ Κόλεϊ, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, Τζόναθαν Γκόμεζ και Ντέγιαν Λόβρεν, αναζητούν το ντεμπούτο τους με την ομάδα.

Προφανώς οι Κόλεϊ και Μπακαγιόκο έχουν ένα προβάδισμα για να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής, με τον Αφρικανό στόπερ να βάζει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ενώ ακόμα υπάρχει στο… μεταίχμιο ο Γάλλος χαφ για το αν θα μπει στην ενδεκάδα ή αν θα μπει από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να ενεργοποιήσει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σιγά σιγά και στο League Phase του Europa League, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι την Τετάρτη το βράδυ (22:00) στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και παίκτες όπως ο Σόλα Σορετίρε, που ναι μεν τους έχουμε δει, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού μαζί με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, που φαινεται οτι θα ειναι ο Ταρίκ Τισουντάλι.

Επομένως, από το προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο, αναμένεται από τον Ρουμάνο τεχνικό να δούμε είτε στην ενδεκάδα είτε στην πορεία του παιχνιδιού, μερικά από τα νέα πρόσωπα της ομάδας. Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Γκόμεζ και Σορετίρε, συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστούν στον εν λόγω αγώνα.

Ο Λουτσέσκου αναγκαστικά θα πάει σε μια διαδικασία διαχείρισης υλικού μιας που μέσα σε μια εβδομάδα, πέραν του ματς στον Βόλο αύριο έχει παιχνίδι με την Γαλατά στην Πόλη και βέβαια το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...