Η τεράστια κοροϊδία Τσαγκαράκη – Κουμπαράκη!

Τι είπαν για το πέναλτι – εφεύρεση κατά του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Η τεράστια κοροϊδία Τσαγκαράκη – Κουμπαράκη!

Η ανεξήγητη απόφαση της διαιτητικής ομάδας, να δώσει πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ σε φάση που έγινε επιθετικό φάουλ, όπως σχολίασε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, στο βίντεο με τις επίμαχες φάσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, από πλευράς Λανουά υπήρξε σύσκεψη με τους διαιτητές της προηγούμενης αγωνιστικής και η εν λόγω φάση συζητήθηκε τόσο με τον Πέτρο Τσαγκαράκης, που διηύθυνε το παιχνίδι, όσο και με τον VAR, Στέφανο Κουμπαράκη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ φέρεται να ρώτησε τον Τσαγκαράκη για ποιο λόγο έδωσε το πέναλτι, με τον διαιτητή να απαντά: «Περίμενα βοήθεια από τον βοηθό (τον Παντελή Σπυρόπουλο που ήταν στα 20 μέτρα ενώ ο Τσαγκαράκης ήταν στα δύο από τους εμπλεκόμενους στη φάση). Δεν πήρα πληροφορία. Είδα την επαφή (Άλτμαν-Καμαρά) και το έδωσα».

Στη συνέχεια στράφηκε προς τον VAR και τον ρώτησε γιατί δεν επενέβη. Εκείνος απάντησε ότι εντόπισε πως δεν ήταν πέναλτι! Αλλά δεν έκανε τίποτα!

«Εντόπισα ότι δεν ήταν πέναλτι. Ήμουν έτοιμος να τον στείλω για on field review. Τελικά δεν το έκανα. Έμεινα κι εγώ στην επαφή των δύο παικτών» είπε ο Κουμπαράκης, μπερδεύοντας τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους της σύσκεψης… Απίθανα πράγματα!

Διαβάστε ακόμη...