Και τώρα…ΠΑΟΚ – Άρης

O Δικέφαλος αφήνει πίσω του το παιχνίδι της Πόλης και στρέφεται στις εγχώριες υποχρεώσεις.
Πηγή: paok24.com
Και τώρα…ΠΑΟΚ – Άρης
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Η καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και η συμμετοχή σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν επιτρέπει στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να μείνει στη μια βραδιά ή το ένα αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να αφήσει άμεσα πίσω του το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη και την ήττα με 3-1 παρά την καλή εμφάνιση. Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο Άρη, για το ντέρμπι της Κυριακής (29/9, 20:30), στην Τούμπα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου και οι παίκτες του θα πρέπει να εστιάσουν πνευματικά σε αυτό, ακολουθώντας την κεντρική φιλοσοφία του «game by game». Μένει μόνο να φανεί η κατάσταση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το «Αλί Σάμι Γιεν», αλλά και αυτή του Μπράντον Τόμας, με τον Ισπανό επιθετικό να έχει συμπληρώσει έναν μήνα εκτός δράσης.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, να κερδίσει το πρώτο του ντέρμπι για φέτος και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μόνος, θέση που κέρδισε από την προηγούμενη αγωνιστική και τη νίκη του στον Βόλο, σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού και την ισοπαλία της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...