Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Αίτημα για αλλαγή ώρας

Tι ζητούν οι “ασπρόμαυροι” ενόψει Λιβαδειάς.
Πηγή: paok24.com
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Αίτημα για αλλαγή ώρας
Photo Credits: @PAOKFC

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι γεμάτο αυτό το διάστημα και την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, στο “κάδρο” μπαίνει και η Λιβαδειά.

Οι “ασπρόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό την Κυριακή και σύμφωνα με το πρόγραμμα της λίγκας, το εν λόγω ματς θα ξεκινήσει στις 19:00, με τον ΠΑΟΚ να ζητάει αλλαγή.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ υπέβαλε σήμερα αίτημα για να ξεκινήσει η αναμέτρηση στις 20:30, όπως είχε ζητήσει εξ αρχής στις αρχές του Σεπτέμβρη, όταν καταρτίστηκε το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων, καθώς στον ΠΑΟΚ θεωρούν κάθε επιπλέον ώρα ξεκούρασης μετά από μία “μάχη” στην Ευρώπη έχει τη δική της σημασία.

Ο Λεβαδειακός απάντησε τότε επίσημα ότι στις 20:30 δεν μπορεί να παραχωρήσει εισιτήρια, για λόγους ασφαλείας, με τον ΠΑΟΚ να δέχεται να γίνει το ματς νωρίτερα, με την εγγύηση ότι θα έπαιρνε εισιτήρια για τον κόσμο του.

Ωστόσο, χθες υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την απόφαση της Περιφέρειας να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας όλων των κερκίδων, εκτός των επισήμων, κάτι που σημαίνει πως δε θα μπορέσει να βρεθεί κόσμος της ομάδας στο γήπεδο, με τον ΠΑΟΚ να ζητά τώρα την αλλαγή της ώρας.

Διαβάστε ακόμη...