Απαγόρευση και τυπικά!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, το βράδυ της Κυριακής (6/8, 20:30), για την έβδομη αγωνιστική της Super League και, όπως είναι γνωστό δεν θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του, αφού εντοπίστηκαν προβλήματα στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς.
Πηγή: thessports.gr
Απαγόρευση και τυπικά!
Photo Credits: @PAOKFC

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δικέφαλος ζήτησε και πέτυχε την μεταφορά της σέντρας του αγώνα από τις 19:00 στις 20:30. Την τυπική απαγόρευση της μετακίνησης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων του ΠΑΟΚ στη Βοιωτία επισημοποίησε η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 06/10/2024 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων».

Διαβάστε ακόμη...