Ξεπέρασε το εμπόδιο της Λιβαδειάς και επέστρεψε στην κορυφή!

Σε μια εξ ορισμού δύσκολη αποστολή, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λιβαδειά, με γκολ των Καμαρά και Σβαμπ στο φινάλε. Τρεις βαθμοί που φέρνουν τον Δικέφαλο μόνο πρώτο στην κορυφή με τη συμπλήρωση της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25.
Ξεπέρασε το εμπόδιο της Λιβαδειάς και επέστρεψε στην κορυφή!
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα με 10 νέα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην FCSB, έδωσε τη δυνατότητα στους Λόβρεν και Γκόμεζ να κάνουν το ντεμπούτο τους κι ο ΠΑΟΚ μπήκε με σκοπό να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό.

O ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή αλλά δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά, με μοναδική καλή στιγμή μια κεφάλια του Τισουντάλι μετά από σέντρα του Μουργκ. Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί τη στιγμή τους, όταν ο Ζίνι από θέση τετ α τετ αστόχησε.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε με αλλαγή στο δεύτερο μέρος, με τον Βιεϊρίνια να παίρνει τη θέση του Όττο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα κι άρχισε να απειλεί με τον Τισουντάλι σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Γκαραβέλης είχε τις απαντήσεις. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα ο Γκόμες πήρε το ριμπάουντ, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε το σουτ του.

Οι προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους, με τον Λεβαδειακό κόντρα στη ροή του αγώνα να βρίσκει μια μεγάλη ευκαιρία στο 72′.

Ο διαιτητής μετά από χρήση VAR υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκόμες μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μπάλτσι ήταν άστοχος από τα 11 βήματα.

Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία και προσπάθησαν να πιέσουν, η ασπρόμαυρη άμυνα λειτούργησε σωστά και στο 86′ ήρθε η λύτρωση.

Ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καμαρά κινήθηκε σε θέση φορ και με ωραία κεφάλια έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 90+1′. Ο Λιάγκας έκανε χέρι σε προσπάθεια του Κωνσταντέλια κι ο Σβαμπ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για να κάνει το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, επέστρεψε στην κορυφή και πάει στην διακοπή για να δουλέψει και να εμφανιστεί βελτιωμένος στην επανέναρξη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (Πλέγας 64’), Παπαδόπουλος, Τσόκαϊ (Κάσος 89’), Μορέιρα, Ρόμο (Όζμπολντ 89’), Ζίνι (Γιαννιώτας 53’), Πεντρόζο (Κωστής 64’), Μπάλτσι, Τσάπρας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Όττο (Βιεϊρίνια 46’), Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο (Καμαρά 60’), Σβαμπ, Μουργκ (Κωνσταντέλιας 71’), Α. Ζίβκοβιτς (Ντεσπόντοφ 71’), Σορετίρε (Τάισον 60’), Τισουντάλι.

Διαβάστε ακόμη...