Fans’ Man of the Match ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25, σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.
Fans’ Man of the Match ο Βιεϊρίνια
Photo Credits: @PAOKFC

O ΠΑΟΚ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων του Οκτωβρίου, επικράτησε με 0-2 του Λεβαδειακού στο «Λάμπρος Κατσώνης» και είναι πλέον μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2024-25.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δικεφάλου ο The Leader. O Βιεϊρίνια μπήκε στην θέση του Όττο στο 46′ και ήταν εξαιρετικός σε όλo το δεύτερο μέρος του αγώνα με πολύτιμη συμβολή σε όλες τις γραμμές, προσφέροντας ισορροπία και ηρεμία. Στο 86′ ήταν αυτός που ξεκλείδωσε το παιχνίδι, όταν με μία σέντρα ακριβείας βρήκε τον Μαντί Καμαρά μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτός με μία καταπληκτική κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στην ψηφορορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App ο Βιεϊρίνια συγκέντρωσε το 46% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, ενώ στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μαντί Καμαρά με 23%.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης γκολκίπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του κάνοντας μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη...