Δίνει τη «μάχη» του ο Μπράντον Τόμας!

Η κατάσταση του Ισπανού επιθετικού και το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ!
Πηγή: paok24.com
Δίνει τη «μάχη» του ο Μπράντον Τόμας!
Photo Credits: @PAOK FC

Μετά από επτά εβδομάδες, ο Μπράντον Τόμας επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα (14/10) στις ομαδικές προπονήσεις του ΠΑΟΚ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο που “κληρονόμησε” στο ματς κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, στις 22 Αυγούστου.

Ο ίδιος, εκτός από τη χαρά που του έφερε η ενσωμάτωσή του στην ομάδα, από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε την τεράστια επιθυμία του να επιστρέψει και στη δράση, δουλεύοντας πολύ τόσο υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου όσο και υπό αυτές του γυμναστή αποκατάστασης, Βασίλη Καναρά, “σημαδεύοντας” το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, όπως προκύπτει, ο Ισπανός επιθετικός θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να καλύψει το έδαφος που έχασε τις προηγούμενες επτά εβδομάδες, με το ενδεχόμενο να πάρει αύριο φανέλα βασικού να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Αντίθετα, κάθε άλλο παρά απίθανο είναι ο 29χρονος φορ να συμπεριληφθεί στην αποστολή που το απόγευμα θα ταξιδέψει στην Αθήνα, η οποία θα γίνει γνωστή μετά την προπόνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...