Ο Λόβρεν έδειξε πώς παίζονται τα ντέρμπι!

Ηγετική εμφάνιση από τον Κροάτη που έστησε τοίχος στην ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο Λόβρεν έδειξε πώς παίζονται τα ντέρμπι!
Photo Credits: @PAOKFC

Ένα ντέρμπι με γρήγορο ρυθμό, με δύο γκολ, με σημαντικές φάσεις και μπόλικη ένταση… ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην Αθήνα, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Εκ των κορυφαίων -αν όχι ο κορυφαίος- από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος έδειξε πως παίζονται τα ντέρμπι βγάζοντας προσωπικότητα στο παιχνίδι του, έχοντας άλλωστε παίξει δεκάδες τέτοια παιχνίδια -και φυσικά πολύ μεγαλύτερα- και γνωρίζοντας καλά την ιδιαιτερότητα των εκτός έδρας ντέρμπι. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έστησε τοίχος στην ΑΕΚ, όντας αλάνθαστος σε όλο το παιχνίδι και πραγματοποιώντας ηγετική εμφάνιση δείχνοντας πως έχει προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο συγκριτικά με την παρθενική του συμμετοχή στην Λιβαδειά την περασμένη αγωνιστική.

Είναι δεδομένο πως όσο κυλούν οι αγωνιστικές ο πολύπειρος αμυντικός θα εμφανίζεται ολοένα και πιο έτοιμος στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας εμπράκτως πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον.

Σε 90′ παιχνιδιού ο Λόβρεν κατέγραψε 41 επαφές με τη μπάλα, 14/21 ακριβείς πάσες, 4/4 μονομαχίες εδάφους, 4/5 εναέριες μονομαχίες, ενώ είχε επίσης και 9 ξεκαθαρίσεις, 1 μπλοκαρισμένο σουτ και 2 κλεψίματα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μόνο τυχαία δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς ήθελε να του δώσει λεπτά συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό, ο οποίος του έλειπε όντας ουσιαστικά ανενεργός (σ.σ. χωρίς συμμετοχή) από τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμη...