«Αξέχαστη στιγμή όταν σήκωσα το τρόπαιο με τον Κουλιεράκη»

Πηγή: paok24.com
«Αξέχαστη στιγμή όταν σήκωσα το τρόπαιο με τον Κουλιεράκη»
Photo Credits: @paok24.com

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης φιλοξενήθηκε στον αέρα του City 106,1 και μίλησε για τις εμπειρίες του πλάι στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Από την παρουσία του σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, την φιέστα στην Τούμπα και τον…αδερφό του Μπράντον Τόμας.

«Δεν έχω κοιμηθεί πολύ. Γυρίσαμε στις έξι το πρωί στην Άμφισσα. Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα μέσα στο αμάξι» είπε αρχικά σχετικά με την εμπειρία του. Όσο αφορά το τι του άρεσε πιο πολύ στην βραδιά:

«Η αγκαλιά με τον Μπράντον και η στιγμή που σήκωσα το πρωτάθλημα με τον Κουλιεράκη. Ο Μπράντον είναι κανονικός τρελός το ξέρω. Τον αγαπώ. Είναι κολλητός μου. Τον έχω σαν αδερφό μου. Μου αρέσει που έχει την τρέλα μου». Για την εμπειρία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Αρχικά ευχαριστούμε την ΠΑΕ Άρης για την φιλοξενία και εύχομαι μια μέρα να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε εμείς και να φιλοξενήσουμε τους φίλους τους Άρη στην Τούμπα». Πέρα από τον Άρη, ο Γιαννάκης σχολίασε και την καθολική αποδοχή των ομάδων προς το πρόσωπο του.

«Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με κάλεσε στον τελικό του Europa Conference League και τον ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες για το πως μου φέρονται και με καλούν στο γήπεδο τους και εύχομαι μια μέρα να τους το ανταποδώσω προσωπικά με φιλοξενία στην Τούμπα». Τέλος ρωτήθηκε για το γκολ που πανηγύρισε περισσότερο στη σεζόν, αλλά και τον παίκτη που ξεχώρισε:

«Το χθεσινό του φίλου μου του Μπράντον. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης, αλλά μπορώ να σου πω ένα πράγμα. Πιστεύω ότι ο Σαμάτα του χρόνου θα δείξει πολλά πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...