«Μοναδικός στόχος το Champions League - Εξαιρετικός ο Καμαρά»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, τονίζοντας πως απόλυτος στόχος του Δικεφάλου είναι οι όμιλοι του Champions League.
«Μοναδικός στόχος το Champions League - Εξαιρετικός ο Καμαρά»
Photo Credits: @paokfc.gr website

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός μέσος:

Τι είναι αυτό που έλειπε από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι και τι πρέπει να αλλάξει στη Βοσνία για να πάρει την πρόκριση:

«Δεν είναι και τόσο άσχημο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, παρά το ένα γκολ διαφορά. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα, αλλά από την άλλη βάλαμε 3 γκολ και είχαμε ευκαιρίες και γι ' ακόμη περισσότερα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε στη Βοσνία, αποφεύγοντας τα αμυντικά λάθη, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει 3 προκριματικούς για να πετύχει τον στόχο του: 

«Ο στόχος που έχουμε είναι για τους ομίλους του Champions League, αυτός είναι ο μοναδικός στόχος. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα κάθε πρόκριση μας εξασφαλίζει ομίλους, αλλά η μεγάλη εικόνα το League Phase του Champions League».

Για τους παίκτες που απαρτίζουν τα χαφ:

«Είναι θετικό ότι έχουμε την ίδια ομάδα με πέρσι. Στα χαφ, ο Μεϊτέ λείπει αλλά ο Καμαρά είναι πολύ καλός, με ατομική ποιότητα και θετικά χαρακτηριστικά, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, γιατί το δυνατό μας στοιχείο είναι η ομοιογένεια στο γήπεδο με κοινή τακτική προσέγγιση. 

Σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά του και θα μας βοηθήσει. Γενικά νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή γραμμή στα χαφ και ο Μαντί θα αντικαταστήσει επάξια τον Μεϊτέ στα χαφ».

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...