«Υπόκλιση» Τισουντάλι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Φανταστικοί και πολύ παθιασμένοι οι οπαδοί μας»

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε την παράστασή του στο Περιστέρι και ο Ταρίκ Τισουντάλι βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, μίλησε στο SDNA και αποθέωσε τους φίλους του Δικεφάλου.
«Υπόκλιση» Τισουντάλι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Φανταστικοί και πολύ παθιασμένοι οι οπαδοί μας»
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Εντύπωση προκάλεσαν οι 1.000 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Ταρίκ Τισουντάλι, μαθαίνοντας μέρα με τη μέρα την «ασπρόμαυρη» τρέλα. Την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο ο Μαροκινός, στάθηκε στον κόσμο που μετέτρεψε σε μία μικρή... Τούμπα το Περιστέρι:

«Φανταστικοί οι οπαδοί μας, είναι πάρα πολύ παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ. Μας... πούσαραν πολύ για να κερδίσουμε το ματς. Είμαι χαρούμενος που έχουμε τέτοιο κόσμο. Παίξαμε για τους οπαδούς μας, πήραμε τη νίκη και είναι αφιερωμένη σε εκείνους. Όλοι μαζί».

Μιλώντας για το πολύτιμο τρίποντο του ΠΑΟΚ, σημείωσε: 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Αυτό μετράει στο τέλος. Να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για την επίμαχη φάση του ακυρωθέντος γκολ, αρκέστηκε να δηλώσει πως: 

«Ο διαιτητής αποφασίζει, αν θα το δώσει ή όχι. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω αυτές τις αποφάσεις. Κρατάω ότι κερδίσαμε. Και την αντίδραση του Μπάμπα, φυσικά (σ.σ. γελάει)».

Ερωτηθείς για τη δική του προσαρμογή στην ομάδα, ανέφερε: 

«Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική. Κάθε μέρα που περνάει, νιώθω πως γίνομαι ολοένα και περισσότερο κομμάτι του γκρουπ, μαθαίνω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, την φιλοσοφία. Όσο περισσότερο είσαι με την ομάδα, τόσο το καλύτερο».

Όσο για το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ; 

«Μου άρεσε η κλήρωση του Europa League. Έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια. Δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας. Στην παρούσα φάση κάνουμε βήματα προόδου και μεγαλώνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...