Κλόζε: «Ο Τζίμας μπορεί να κάνει περισσότερα με την μπάλα – Δίνει την καρδιά του στο γήπεδο»

Ο τεχνικός της Νυρεμβέργης και θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Μίροσλαβ Κλόζε είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα στη Νυρεμβέργη.
Πηγή: sdna.gr
Κλόζε: «Ο Τζίμας μπορεί να κάνει περισσότερα με την μπάλα – Δίνει την καρδιά του στο γήπεδο»
Photo Credits: @PAOKFC

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων και δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας σκόραρε ακόμη δύο γκολ στο εκτός έδρας ντέρμπι της Φραγκονίας με την Γκρόιτερ Φιρτ φτάνοντας συνολικά τα τέσσερα.

Ο 18χρονος φορ έχει καταγράψει συνολικά έξι συμμετοχές με τη φανέλα της Νυρεμβέργης, εκ των οποίων μόλις δύο ως βασικός σημειώνοντας τέσσερα γκολ και μία ασίστ.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γερμανίας και νυν προπονητής της Νυρεμβέργης, Μίροσλαβ Κλόζε δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από τον νεαρό Έλληνα άσο.

«Μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα με την μπάλα. Είναι σε φόρμα, παίρνει χρόνο συμμετοχής και σκοράρει».

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ με 16 γκολ, αποκάλυψε πως έχει δείξει σε video στον Έλληνα στράικερ πως θα πρέπει να κινείται στην αντίπαλη περιοχή.

«Η δουλειά συνεχίζεται, αλλά ο Τζίμας δίνει την καρδιά του στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Από την πλευρά του ο 18χρονος επιθετικός δήλωσε: «Μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο έντονο, αλλά τώρα νιώθω καλά».

Διαβάστε ακόμη...