Διπλό ασπρόμαυρο ραντεβού στο Ποσειδώνιο!

Δεύτερη «στροφή» στα πρωταθλήματα Α1 πόλο ανδρών και γυναικών με τα τμήματα του ΠΑΟΚ να δίνουν αμφότερα εντός έδρας αγώνες, με ΑΝΟ Γλυφάδας οι γυναίκες, κόντρα στη ΝΕ Πατρών οι άντρες.
Πηγή: paok24.com
Διπλό ασπρόμαυρο ραντεβού στο Ποσειδώνιο!
Photo Credits: @acpaok

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ φιλοξενούν στις 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε στην πρεμιέρα με από τον Πανιώνιο, ενώ η Γλυφάδα επικράτησε με 21-8 του ΓΣ Ηλιούπολης, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο LEN Women’s Euro Cup.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Ιουλιάννα Κοντονή, τόνισε:

«Αυτό το παιχνίδι αποτελεί μία νέα αρχή για την ομάδα μας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, και είμαστε έτοιμες να την υπερασπιστούμε».

Οι άντρες του ΠΑΟΚ φιλοξενούν στις 16:30 τη ΝΕ Πατρών.

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει κόντρα στην ομάδα από την Αχαΐα να κάνει σεφτέ.

Η ΝΕ Πατρών, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 12-11 της ΑΕΚ.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. Ωστόσο, εάν κάποιος φίλος του ΠΑΟΚ παρακολουθήσει νωρίτερα τον αγώνα της ομάδας πόλο γυναικών, τότε θα έχει ελεύθερη είσοδο στο ματς των ανδρών.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Χρήστος Λασκαρίδης, είπε:

«Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στον Απόλλωνα, στο Σεράφειο, καλούμαστε να πάρουμε την πρώτη νίκη μας για φέτος στο πρωτάθλημα. Θα επιδιώξουμε από την αρχή του παιχνιδιού να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, παρουσιάζοντας ό,τι έχουμε δουλέψουμε το τελευταίο διάστημα τις προπονήσεις μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, τονώνοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, και θέλουμε ένα γεμάτο Ποσειδώνιο».

Διαβάστε ακόμη...