Θ. Χατζηθεοδώρου: «Κατά την διάρκεια της κλήρωσης ένιωσα χαρούμενος και περήφανος!»

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την κλήρωση του ΠΑΟΚ Domus Ergo στον προκριματικό όμιλο του LEN Champions League.
Θ. Χατζηθεοδώρου: «Κατά την διάρκεια της κλήρωσης ένιωσα χαρούμενος και περήφανος!»
Photo Credits: @acpaok

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι τα πράγματα στο Champions League είναι υπερβολικά δύσκολα, καθώς οι ομάδες είναι υψηλότατου επιπέδου. Στον όμιλο μας έχουμε τρεις ομάδες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είναι ανελλιπώς στο Champions League και τους ομίλους, και πρωταγωνιστούν κιόλας, και μία ομάδα η οποία πέρσι κατέκτησε στο Challenger Cup, μιλάω για την ENKA. Η αποστολή μας είναι αρκετά δύσκολη, και γίνεται ακόμα δυσκολότερη καθώς υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο πρόκρισης για τις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League. Βέβαια το καλό είναι ότι πηγαίνουμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ για όλους. Θα δώσουμε τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια, και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με όλους τους αντιπάλους. Αυτά τα παιχνίδια σίγουρα θα μας κάνουν καλό, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ξεκινάμε πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις μας, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή την φάση, επομένως δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Οπωσδήποτε είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Προσωπικά ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος, που μπήκε ο ΠΑΟΚ στην διαδικασία να παρακολουθούμε μία κλήρωση Champions League και να έχουμε αγωνία σε ποιον όμιλο θα κληρωθούμε, ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Φαντάζομαι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, την Διοίκηση και όσους απαρτίζουν την Οικογένεια του ΠΑΟΚ. 

Φυσικά, εφόσον δεν πάρουμε την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League, η συνέχεια θα δοθεί στο Euro Cup, όπου και εκεί υπάρχουν πολλές και δυνατές ομάδες, αλλά θα είμαστε σε μία διαδικασία ομίλων με εντός και εκτός παιχνίδια, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό, τόσο για εμένα ως προπονητή, όσο και για τους παίκτες, διότι θα έχουμε πάρα πολύ υψηλό ρυθμό, και εννοείται εικόνες και παραστάσεις κόντρα σε κορυφαίες ομάδες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα». 

Διαβάστε ακόμη...