Ώρα Ευρώπης! Σπαντάου - ΠΑΟΚ Domus Ergo

Για την πρώτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει, στη Ρουμανία, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, την γερμανική, Σπαντάου.
Ώρα Ευρώπης! Σπαντάου - ΠΑΟΚ Domus Ergo
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πόλο, σε μία ιστορική πρώτη συμμετοχή, στην οποία έχει στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Ύστερα από την περσινή κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου, το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου προετοιμάστηκε σκληρά, ώστε να φανεί απολύτως έτοιμο στις απαιτητικές «μάχες» του Champions League. 

Απέναντί του, η Σπαντάου, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε στην πρώτη θέση της Bundesliga στη κανονική περίοδο, ωστόσο στους τελικούς γνώρισε την ήττα από το Αννόβερο με την σειρά να πηγαίνει σε πέντε παιχνίδια. Παράλληλα, κατέκτησε την τρίτη θέση στο LEN Euro Cup, χάνοντας στον μικρό τελικό από την ισπανική, Σαμπαντέλ, με 2-9. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Σπαντάου, ο Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Σπαντάου είναι το πρώτο για την φετινή περίοδο. Η Σπαντάου είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τους σεβόμαστε αλλά παράλληλα γνωρίζουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας για κάτι καλό. Η Σπαντάου έχει αλλάξει πολλούς παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν, ωστόσο είναι μία ομάδα με ποιότητα. Για εμάς, είναι η πρώτη φορά την οποία παίζουμε σε επίπεδο Champions League, και γνωρίζουμε την δυναμική των ομάδων. Έχουμε κάποιες μεταγραφές φέτος, οι οποίοι είναι καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν αρκετά τη φετινή σεζόν. Με πάθος και καλή οργάνωση στην άμυνα, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα σε αυτούς τους αγώνες». 


Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024
1η αγωνιστική Προκριματικός Όμιλος, LEN Champions League
Οραντέα, Ρουμανία
20:30, Σπαντάου-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...