Μπρέσια-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Για την δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει στη Ρουμανία, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, την ιταλική Μπρέσια.
Μπρέσια-ΠΑΟΚ Domus Ergo
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στην «πρεμιέρα» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παίζοντας στα ίσια κόντρα στη φιναλίστ της Bundesliga, Σπαντάου 04, γνωρίζοντας την ήττα με 12-10. 

Απέναντί του, η Μπρέσια, μία ομάδα με μεγάλη παράδοση στο LEN Champions League, η οποία την περσινή περίοδο κέρδισε την τρίτη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Μπρέσια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένω να δω μία Μπρέσια που είναι μία εξαιρετική ομάδα, με υψηλό ρυθμό. Η Μπρέσια είναι μία ομάδα πανίσχυρη με μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη, έχοντας στο ρόστερ της παίκτες, οι οποίοι είναι Παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Δεν μας τρομάζει. Για εμένα είναι πάντα πρόκληση να παίζουμε κόντρα σε καλύτερες ομάδες και καλύτερους παίκτες. Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται. Σίγουρα υπάρχει κούραση. Δεν πρέπει να υπάρχει στεναχώρια για το πρώτο παιχνίδι, αλλά ικανοποίηση». 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024
2η αγωνιστική Προκριματικός Όμιλος, CHL
Οραντέα, Ρουμανία
20:30, Μπρέσια-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...