ΠΑΟΚ Domus Ergo - Οραντέα

Για την 4η και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει στη Ρουμανία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, την Οραντέα από τη Ρουμανία.
ΠΑΟΚ Domus Ergo - Οραντέα
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος, πέτυχε το πρωί του Σαββάτου (14/09) την παρθενική του νίκη στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επικρατώντας της τουρκικής, ΕΝΚΑ, με 11-10. 

Απέναντί του, η Οραντέα, η οικοδέσποινα του προκριματικού ομίλου, η οποία έχει ξεκινήσει με 2Χ2, επικρατώντας της ΕΝΚΑ με 8-20 και της Σπαντάου με 8-7. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Οραντέα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Να είμαι ειλικρινής θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλω να κερδίσουμε. Αν κυνηγήσουμε τη νίκη, με μία διαφορά τερμάτων, αν φυσικά είναι εφικτό αυτό καθώς η Οραντέα είναι μία καλή ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα της, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα και την δεύτερη θέση στον όμιλο. Η δεύτερη θέση δεν σημαίνει κάτι, απλά για δική μας ικανοποίηση. Από κει και πέρα, θέλω να δω την ανάλογη προσπάθεια από τα παιδιά, παρόλο την κούραση, γιατί ανάλογα με την κάθε εμφάνιση, βγάζουμε και τα συμπεράσματα μας για το που πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση για τις επόμενες υποχρεώσεις μας». 


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
4η αγωνιστική Προκριματικός Όμιλος, CHL
Οραντέα, Ρουμανία
18:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Οραντέα

Διαβάστε ακόμη...