Εκτός συνέχειας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις...

Για την 2η αγωνιστική του 2ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στην Σλοβενία την γερμανική, Ντούισμπουργκ, γνωρίζοντας την ήττα με 12-10.
Εκτός συνέχειας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις...
Photo Credits: @acpaok

Δυναμικά ξεκίνησε στο πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος, καθώς με τα γκολ των Ντέλιτς και Μυρίλου προηγήθηκε με 0-2. Οι «Γερμανοί» μείωσαν σε 1-2, με τον Καρατζά να πετυχαίνει γκολ στον παραπάνω, διαμορφώνοντας το τελικό για το οκτάλεπτο, 1-3.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, καθώς το πρώτο «ασπρόμαυρο» γκολ ήρθε από τον Καρατζά στον παραπάνω, 1-4. Ένα 2-0 σερί μείωσε το σκορ, 3-4, με τους «ασπρόμαυρους» με τον Μπιτσάκο να κάνουν το 3-5. Ο Σίμιτς μείωσε για την Ντούισμπουργκ, 4-5, ωστόσο με γκολ των Καρατζά και Ντέλιτς, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 4-7.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν πολύ κακό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo, τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό. Με 2-0 σερί οι «Γερμανοί» μείωσαν, 6-7, με τον Τσολακούδη να απαντά, 6-8. Ένα νέο σερί, αυτή την φορά 3-0, έβαλε την Ντούισμπουργκ μπροστά στο σκορ, 9-8, το οποίο ήταν και τελικό για το οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, οι αντίπαλοι πέτυχαν πρώτοι γκολ, 10-8, ενώ στη συνέχεια επέκτειναν το προβάδισμα τους, 11-8. Οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν στο γκολ με Τσολακούδη και Ντέλιτς, 11-10. Σε μία καθοριστική φάση, η Ντούισμπουργκ βρήκε γκολ, 12-10, το οποίο ωστόσο δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ήταν εκπρόθεσμο. Οι παίκτες του Δικεφάλου προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το τελικό 12-10 να τους αφήνει εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00, απέναντι στην Τρίγκλαβ Κραν, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 5-1, 3-2

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Καρατζάς 3, Σιορδίλης. 

Δείτε τον αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...