Εύκολο απόγευμα με... ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στο Ποσειδώνιο της ΝΕ Πατρών με 27-9, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Εύκολο απόγευμα με... ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Photo Credits: @acpaok

Δυναμικά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo στο παιχνίδι, πρεσάροντας από το πρώτο λεπτό, και έχοντας παράλληλα γρήγορο ρυθμό στην μετάβασή του στην επίθεση. Έτσι, οι παίκτες του Δικεφάλου ολοκλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά με 6-1. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου συνέχισε να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, κόβοντας το οκτάλεπτο στην μέση. Ο ρυθμός των «ασπρόμαυρων» όχι μόνο δεν έπεφτε, αλλά ανέβαινε συνεχώς, με το 12-3 να είναι το σκορ για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε σε κανένα από τα δύο οκτάλεπτο, με τους παίκτες του Δικεφάλου να κυριαρχούν πλήρως στην πισίνα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Έτσι, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε τη νίκη με 27-9. 

Σύμφωνα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», τα 27 γκολ του ΠΑΟΚ Domus Ergo είναι ιστορικό ρεκόρ για το τμήμα Πόλο ανδρών σε παιχνίδια της Α' Εθνικής ή Α1. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί στις 3 Μαρτίου του 2013, όταν ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-22 το ΝΟ Πατρών. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, εκτός έδρας, κόντρα στο ΝΟ Χίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών. 

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 6-2, 6-2, 9-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου) : Βέκρης, Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης 3, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης 4, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης 2, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 4, Προσινικλής Π. 1, Φρανσουά 3, Κουγιούνης 1, Αιβαλιώτης, Καρατζάς 1, Πριμηκύριος

Διαβάστε ακόμη...