Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo - ΝΕ Πατρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί της ΝΕ Πατρών με 27-9, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo - ΝΕ Πατρών
Photo Credits: @acpaok

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον υψηλό ρυθμό των παιδιών, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από κάποια κενά που είχαμε στην άμυνα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στην ομάδα της Πάτρας, και εύχομαι κάθε επιτυχία στην πορεία της. Ήταν για εμάς μία καλή και αξιόπιστη προπόνηση, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα της Πάτρας, αλλά υπάρχουν άλλοι στόχοι μεταξύ μας, και είναι άλλα τα ρόστερ. Δεν μας πιάνει κανένας ενθουσιασμός, πήραμε απλά τρεις βαθμούς. Θα χτίσουμε επάνω σε αυτή την εμφάνιση, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Χίο, το οποίο είναι και επικίνδυνο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ψάχνω και δεν ασχολούμαι με τα ρεκόρ. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, και ουσιαστικά τα ρεκόρ τα σπάνε οι αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται, καθώς αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Εγώ δεν κρατάω το 27 στην επίθεση, αλλά το 9 στην άμυνα, καθώς δεχτήκαμε πολλά γκολ. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε, και αν υπάρχουν και άλλα ρεκόρ, μακάρι τα παιδιά να καταφέρουν να τα καταρρίψουν».

Διαβάστε ακόμη...