Πρόσκληση στην Εθνική Ομάδα Στίβου Κ18 για την Ειρήνη Δαγκλή!

Πρόσκληση για την Εθνική Ομάδα Κ18 και τη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου ήρθε για την αθλήτρια του Τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ Ειρήνη Δαγκλή.
Πρόσκληση στην Εθνική Ομάδα Στίβου Κ18 για την Ειρήνη Δαγκλή!
Photo Credits: @acpaok.gr website

Η Ελευθερούπολη Καβάλας θα φιλοξενήσει το αθλητικό γεγονός το διήμερο 31 Ιουλίου - 01 Αυγούστου και η ασπρόμαυρη αθλήτρια για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Πρόκειται για μεγάλη επιβράβευση και επιτυχία τόσο για την ίδια όσο και για τον προπονητή της Μιχάλη Τσαναξή, καθώς όλη τη χρονιά δούλεψαν αθόρυβα, αλλά απ’ ότι φάνηκε πολύ αποτελεσματικά και μετά την πολύ καλή εμφάνιση της αθλήτριας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ήρθε δικαιωματικά η πρόσκληση.

Η αθλήτρια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή το γεγονός ότι θα αγωνιστώ για την Ελλάδα στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου. Θεωρώ ότι τέτοιες αθλητικές συναντήσεις προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και το «ευ αγωνίζεσθαι». Η πρόσκλησή μου στην Εθνική Ομάδα με γεμίζει συγκίνηση και μεγεθύνει την θέληση και το πείσμα μου, προσπαθώντας να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο μου τον Π.Α.Ο.Κ που με στηρίζει ολόψυχα και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ θέλω να πω στον προπονητή μου Μιχάλη Τσαναξή, που είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγικό ταξίδι».

Συγχαρητήρια Ειρήνη, συγχαρητήρια Μιχάλη! Το μέλλον σας ανήκει, είμαστε περήφανοι!

Διαβάστε ακόμη...