Ένα όνειρο που έγινε ιστορική πραγματικότητα!

Το μεγάλο όνειρο των Παραολυμπιακών Αγώνων θα πραγματοποιήσει η έφορος του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά.
Ένα όνειρο που έγινε ιστορική πραγματικότητα!
Photo Credits: @acpaok

Ένα τεράστιο επίτευγμα, από μία σπουδαία αθλήτρια και άνθρωπο, η οποία πάλεψε με όλες τις δυνάμεις για την εκπλήρωση ενός μοναδικού ονείρου, το οποίο θα πάρει... σάρκα και οστά στις 28 Αυγούστου, ημέρα έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. 

Η Τάνια Κεραμυδά θα αγωνιστεί στον ακοντισμό, κατηγορίας 56, με τον αγώνα της να είναι προγραμματισμένος την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 10:00 με 13:00. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ. 

Για αυτό το τεράστιο και ιστορικό επίτευγμα, η ίδια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Κάθε αθλητής, ειδικά όταν είναι μικρός σε ηλικία, ονειρεύεται τη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς αγώνες. Εγώ δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο, πόσο μάλλον όταν εμφανίστηκε στη ζωή μου η πάθηση. Πίστευα ότι δεν μπορώ καν να επιστρέψω και πάλι στον αθλητισμό. Και όχι μόνο επέστρεψα, αλλά σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, τώρα στα 35 μου. Είναι κάτι απίστευτο, αλλά ταυτόχρονα μου υπενθυμίζει ξανά και ξανά πόσο δυνατοί είμαστε, ότι τα όνειρα δεν έχουν ηλικία και ότι ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε στη ζωή μας. Θέλω να ζήσω την κάθε στιγμή όλων αυτών των ημερών στους Παραολυμπιακούς αγώνες και χαίρομαι που δικαιώθηκαν οι κόποι μας με την προπονήτριά μου, Ελένη Ανουσάκη. Είναι τεράστια τιμή για έναν αθλητή να εκπροσωπεί τη χώρα του σε Ολυμπιακούς-Παραολυμπιακούς αγώνες, ανυπομονώ και να είστε σίγουροι πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα μας!».

Καλή επιτυχία Τάνια μας!

Διαβάστε ακόμη...