Δεν υπάρχει προοδευτικός χώρος με ηλίθια μυαλά

Απο paok24.com: Και μετά αναρωτιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατατροπώθηκαν
Πηγή: paok24.com
Δεν υπάρχει προοδευτικός χώρος με ηλίθια μυαλά

Το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην Αθήνα προχθές, για κάποιους προκλήθηκε από ΠΑΟΚτσήδες. Ναι καλά διαβάσατε.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο 105,5, ο «δημοσιογράφος» Γιάννης Στρατάκης, έχοντας την ασφάλεια των 504 χλμ απόστασης, τόλμησε να ισχυριστεί δημοσίως πως οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαζί με ΠΑΟΚτσήδες, οργάνωσαν την επίθεση.

Η δημοσιογραφική καρικατούρα, έβγαλε από μόνη της το συμπέρασμα που τον βόλεψε και με ύφος χιλίων καρδιναλίων, επιτέθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και εννοείται στον ΠΑΟΚ. Επηρεασμένος προφανώς από τον τρόπο που σκέφτονται όλοι οι άσχετοι με ποδοσφαιρικά θέματα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, μετά από την χρόνια προπαγάνδα που βιώνουμε εναντίον μας.

Στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη όταν κατάλαβε την γκάφα του, όμως ελάχιστη σημασία έχει για εμάς.

Η θλίψη για το ποιοι επικοινωνούν για λογαριασμό του προοδευτικού χώρου, είναι δεδομένη από την πλευρά μας εδώ και καιρό. Γιατί μία δημοκρατία, έχει ανάγκη από ισχυρό προοδευτικό χώρο και όχι από γραφικό.

Προφανώς και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν να ασχοληθούν με το τι ξημερώνει, όμως αν θέλουν να ξημερώσει, οφείλουν να απομακρύνουν όλους αυτούς που τους οδήγησαν στη πανωλεθρία. Γιατί προοδευτικός χώρος με ηλίθια μυαλά, δεν ταιριάζει.

Και η αλήθεια είναι πως έχουν μαζέψει πολλά...

 

Διαβάστε ακόμη...