«Παγίδες» για τους αντίπαλους του ΠΑΟΚ!
SHARE:

Ξεκίνημα από τη Φινλανδία, εκεί όπου θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να αντιμετωπίσει την Ελσίνκι στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ προελαύνει στην κορυφή με 44 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και σήμερα στις 17:00 υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου, η οποία κατέχει την 6η θέση του πίνακα. Σημειώνεται πως το πρωτάθλημα στην Σκανδιναβική χώρα έχει φθάσει πλέον στην φάση των πλέι οφ και των πλέι άουτ, ενώ απομένουν μόλις 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του.
Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων έχει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία ταξίδεψε στο Μπόχουμ για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:30 την ομώνυμη ομάδα. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ παραμένει αήττητη στην Bundesliga, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές μετράει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Η σημερινή της αντίπαλος βρίσκεται στην 13η θέση με 2 βαθμούς.
Τέλος, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος η Χαρτς υποδέχεται την Αμπερντίν σ' ένα παιχνίδι εξόχως σημαντικό για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο ΠΑΟΚ!
Οι δύο ομάδες είναι αμφότερες σε πολύ κακή κατάσταση και αναζητούν διακαώς την επιστροφή τους στις νίκες, καθώς αμφότερες βρίσκονται αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Χαρτς κατέχει την 8η θέση με 4 βαθμούς, ενώ η Αμπερντίν βρίσκεται ακόμη χαμηλότερα και συγκεκριμένα στην 11η θέση (σ.σ. προτελευταία) έχοντας συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς.