Τα κεφάλια μέσα…
SHARE:

O «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του μία αρκετά απαιτητική σειρά αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την ομάδα να μπαίνει από σήμερα στο παρκέ για να ξεκινήσει την προετοιμασία των προσεχών αναμετρήσεων.
Θυμίζεται πως για την πρόκριση στους «16» του BCL απαιτούνται δύο νίκες και ο ΠΑΟΚ mateco έχοντας κατακτήσει την 2η θέση του ομίλου του, θα έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην ομάδα από την Προύσα. Η σειρά θα ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη και το ματς που θα διεξαχθεί στις 2 Ιανουαρίου στο PAOK Sports Arena θα είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς!
Θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων στην Προύσα, στις 9 ή 10 Ιανουαρίου και εφόσον χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για την πρόκριση, αυτό θα γίνει και πάλι στη Θεσσαλονίκη μία εβδομάδα αργότερα (16 ή 17 Ιανουαρίου 2024).