Ο ΠΑΟΚ ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος με αποδείξεις και 715 μετάλλια για το 2024!

Στον ΠΑΟΚ γενικά δεν μετράμε τρόπαια, μετάλλια κτλ τα θεωρούμε άψυχα αντικείμενα σε σχέση με το συναίσθημα που επικρατεί για τους αγώνες. Το σύνθημα γνωστό για το λαό σου, την ιστορία… Στον ΠΑΟΚ επικρατεί η φιλοσοφία όταν μετράς δεν γ@μ@ς δηλαδή χάνεται το συναίσθημα του οπαδού και γίνεσαι λογιστής.
Ο ιστορικός του μέλλοντος Ο ιστορικός του μέλλοντος
Ο ΠΑΟΚ ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος με αποδείξεις και 715 μετάλλια για το 2024!

Σπασμένο κυπελλο 

Είμαστε ο λαός που έφερε το πρώτο, "σπασμένο "Συλλογικό, Ευρωπαϊκό όταν το μπάσκετ ήταν Ερασιτεχνικό, σε καιρό Δημοκρατίας και εκτός έδρας στην Γενεύη το 1991. Μετά παίξαμε με την Ρεάλ Μαδρίτης το 1992 δεύτερο τελικό στην Ναντ πάλι όταν το μπάσκετ ήταν ημιερασιτεχνικό, πήραμε το πρωτάθλημα του 1992 και τότε το μπάσκετ έγινε επαγγελματικό νομικά, τον Σεπτέμβριο του 1992 με ΚΑΕ. Η σύγχρονη προπαγάνδα λέει ότι οφείλουμε Γκαλόσημο, αλλά οι γνώστες ξέρουν ότι οφείλουν ΠΑΟΚσημο ή καλύτερα Βεζυρτζόσημο μια και ο ΠΑΟΚ, με Μακάμπι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μιλάνο πίεζαν για Ευρωλίγκα με παραπάνω από δύο μέλη σε μια χώρα και ήταν τα ιδρυτικά μέλη στις αρχές του 1990, διδάσκοντας με συνέπεια Ευρωπαικό πρωταθλητισμό από 1989-1996.

Σήκωσε το γ@μημενο

Ο ΠΑΟΚ το κύπελλο το ονόμασε γ@μημένο, πολλοί άνθρωποι στα κύπελλο του ΠΑΟΚ σε γενικές συνελεύσεις τα είχαν για τασάκια, σταχτοδοχεία.

ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους 

Επειδή υπήρχε ανομβρία στους τίτλους στο ποδόσφαιρο ανδρών, επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιξε 25 τελικούς σχεδόν όλους εκτός, και στο πρωτάθλημα ή τον πετούσαν νωρίς ή τις 35 φορές που τερμάτιζε στην πρώτη τριάδα κάτι συνέβαινε σε βάρος του, ο λαός έλεγε λόγω βαθιάς, μοναδικής ιστορίας ότι ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα τρόπαια, έτσι επικράτησε στην κοινή γνώμη ότι ο ΠΑΟΚ είναι άτιτλος, ο ΠΑΟΚ όμως είναι πολυαθλητικο club και θα αποδείξουμε ότι πλέον όχι μόνο δεν είναι άτιτλος, αλλά είναι ο πλέον πολυτιτλούχος για την σεζόν 2023-2024!

Άλλωστε το 2023 τέτοια εποχή έγινε μία έρευνα ποιος είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος και τα αποτελέσματα εντυπωσίασαν.

https://skgsports.gr/other-sports/ereyna-kaname-to-tameio-kai-apantame-sto-poios-einai-o-megalyteros-polyathlitikos-syllogos-stin-ellada/

Μετρήσεις Ολυμπιακών Πειραιώς

Οι Ολυμπιακοί μετρούν κυρίως τις πρωτιές στα 8 ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών, που έχουν τμήμα στην Α Εθνική δηλαδή ποδόσφαιρο, χάντμπολ, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο. Σε αυτές τις μετρήσεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ είναι 3ος συνολικά και 2ος τον 21ο αιώνα σε σχέση με Παναθηναϊκό. Τις μετρήσεις τους τις κάνει ένα μπλόγκ με το όνομα «Αθλητική διαπλοκή», τις υιοθετεί ο Γάβρος και τώρα τελευταία και το Gazetta

Μετρήσεις Παναθηναϊκών 

Οι Παναθηναικοί έχουν κάνει ένα  τμήμα ιστορίας που μετρά τρόπαια από το 1908, όταν είχαν άλλο όνομα, λένε ότι έχουν 1750, βάλουν μέσα τα πάντα, όλα παιδάκια κτλ αλλά δεν μπορούν αυτούς τους τίτλους να τους περάσουν στο Wikipedia γιατί απλά δεν τους δέχεται, τους βάζουν σε δικά τους μέσα και στο SDNA.

Εντάξει, σε κατιδιαν συζητήσεις ομολογούν επειδή τους πήρε φαλάγγι στα τρόπαια ο Ολυμπιακός στα ομαδικά και βλέπουν πλέον ότι και ο ΠΑΟΚ τους περνάει τον 21ο αιώνα, κάπου πρέπει να πουν κάτι για να κρατήσουν δυνάμεις, να πουν ότι είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος. Στην πραγματικότητα ξέρουν ότι στο πόλο, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο έχουν 7 τμήματα στην Α εθνική.

Καταμέτρηση μεταλλείων από Παναθηναϊκούς 

Τώρα έβγαλαν νέα καταμέτρηση, τα μετάλλια τις διακρίσεις των ατομικών αθλημάτων και σε αυτές τις μετρήσεις έβγαλαν τον ΠΑΟΚ 3ο στα Πανελλήνια μετάλλια. Μετά ανέφεραν τον δικό τους τρόπο καταμέτρησης στο SDNA ότι είναι 566 και ξαφνικά ο Ερασιτέχνης τα έκανε 602, έκανε και μια πανηγυρική ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης, πως αυξήθηκαν τα μετάλλια σε μια μέρα; Μάλλον γέννησαν...

Μάλιστα από τα 602 τα μισά είναι των τμημάτων ΑΜΕΑ που έχουν άλλο ΑΦΜ με βάση τον νόμο εάν δεν κάνω λάθος και των βετεράνων. Συγχαρητήρια καταρχάς για την ύπαρξη τμημάτων ΑΜΕΑ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει οργανωμένο τμήμα ΑΜΕΑ, εάν οι δύο Γιαννάκιδες είναι τα σύμβολα του, έχει μεμονωμένες συμμετοχές σε κάποια αθλήματα και κάνει αρκετές δράσεις.

Καταμέτρηση Γενικής γραμματείας. Πρωταθλητής χρηματοδότησης ο ΠΑΟΚ το 2023, Πρωταθλητής το 2024 οριακά ο Ολυμπιακός

Η γενικη γραμματεία ανάλογα με τον αριθμό αθλητών, των ομάδων που συμμετέχουν στα ομαδικά αθλήματα στην Α Εθνική, χρηματοδοτεί τους Ερασιτεχνικούς Συλλόγους, τα αποτελέσματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο Σύλλογος που ξεχωρίζει μαζί με Ολυμπιακό.

πίνακας για την Καταμέτρηση χρηματοδότησης της Γενικής γραμματείας

Καταμέτρηση ΠΑΟΚ 

Αμέτρητοι τίτλοι ο ΠΑΟΚ 

Δεχτήκαμε το challenge αυτό εάν και του ΠΑΟΚ οι διακρίσεις είναι αμέτρητες λόγω των 5000 αθλητών που έχει ο Ερασιτέχνης (έχει και μαζικό αθλητισμό) και των 20,000 ποδοσφαιριστών που έχουν οι 120  ακαδημίες του ΠΑΟΚ, που δεν έχουν οι αντίπαλοι τόσο ευρύ δίκτυο.

https://skgsports.gr/other-sports/ereyna-kaname-to-tameio-kai-apantame-sto-poios-einai-o-megalyteros-polyathlitikos-syllogos-stin-ellada/

Εστιαστήκαμε στο χρονικό διάστημα Ιούλιος του 2023 -Ιούνιος 2024 όπως ο Παναθηναϊκός και προσπαθήσαμε να μην διπλό μετρήσουμε κάποιους τίτλους που μπορεί να έγιναν σε διαφορετικό χρονικό διάστημα, η βάση δεδομένων ήταν το site του ΑΣ ΠΑΟΚ, το site INPAOK που κρατάει μια ιστορικότητα και οι επίσημες σελίδες των τμημάτων κυρίως του facebook.

Η μέθοδος μας ήταν τα πάντα όλα γιατί στον ΠΑΟΚ δεν υποτιμούμε καμία προσπάθεια και κανέναν αγώνα και διάκριση, άλλωστε για τον ΠΑΟΚ όλοι οι τίτλοι είναι "Διεθνείς" ακόμα και οι Πανελλήνιοι, ένα γιατί μας λένε 100 χρόνια "Βούλγαρους" και "Τούρκους", αλλά για να σοβαρευτούμε ο συντελεστής δυσκολίας απόκτησης τίτλων του ΠΑΟΚ είναι πολλαπλάσιος σε σχέση με μια ομάδα του κέντρου της Αττικής, αφού το 70% των ομάδων και των αθλητών έχουν έδρα στο Λεκανοπέδιο. Στον ΠΑΟΚ ισχύει ρεαλιστικά το  οπαδικό σύνθημα "Χιλιόμετρα κάναμε πάλι". Άλλωστε είμαστε ο πιο ξεχωριστός Σύλλογος στον κόσμο. https://www.paokmania.gr/blog/238339-o-paok-o-pio-xehoristos-syllogos-ston-kosmo

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε σε 44 τουλάχιστον διεθνείς διοργανώσεις και όπως φαίνεται στους πίνακες πήρε και αρκετά διεθνή μεττάλια και τρόπαια.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο πλέον πολυτιτλούχος σύλλογος για το 2024 και χωρίς να έχει οργανωμένο τμήμα ΑΜΕΑ και πολλά τμήματα βετεράνων. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να έχει τμήματα σε όλα τα αθλήματα σε άνδρες, γυναίκες, ακαδημίες, βετεράνους, ΑΜΕΑ γιατί δεν είναι απλά ένας Σύλλογος αλλά ΘΕΣΜΟΣ.

JUDO 50 Συνολικά Μετάλλια για το 2024, 49 ατομικά Μετάλλια (16 χρυσά, 16 ασημένια, 17 χάλκινα) και 1 ομαδικό μεταλλιο

Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Τζούντο του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Τζούντο του ΠΑΟΚ το 2024

SAMBO 6 μετάλλια για το 2024, όλα ατομικά (4 χρυσά, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο)

Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα SAMBO του ΠΑΟΚ το 2024

Άρση βαρών 31 συνολικά μετάλλια για το 2024, τα 28 ατομικά μετάλλια (10 χρυσά 6 ασημένια, 12 χάλκινα), τα 3 ομαδικά μετάλλια (2 χρυσά, ένα ασημένιο)

Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Άρση Βαρών του ΠΑΟΚ το 2024

Κολύμβηση 424 συνολικά μετάλλια, 415 ατομικά μετάλλια (190 χρυσά, 111 ασημένια, 114 χάλκινα), 9 ομαδικά μετάλλια (8 χρυσά, 1 ασημένιο).

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα κολύμβησης του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Τζούντο του ΠΑΟΚ το 2024
3ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα κολύμβησης του ΠΑΟΚ το 2024
4ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα κολύμβησης του ΠΑΟΚ το 2024
5ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα κολύμβησης του ΠΑΟΚ το 2024

Πάλη 53 συνολικά μετάλλια, 44 ατομικά μετάλλια (11 χρυσά, 15 ασημένια, 18 αργυρά) και 9 ομαδικά μετάλλια (7 χρυσά, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο)

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ το 2024
3ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ το 2024

Ποδηλασία 38 συνολικά μετάλλια, όλα ατομικά μετάλλια (18 χρυσά, 14 ασημένια, 6 χάλκινα)

Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Ποδηλασίας του ΠΑΟΚ το 2024

Πυγμαχία 35 μετάλλια, 33 ατομικά (18 χρυσά, 7 ασημένια, 8 χάλκινα), 2 ομαδικά μετάλλια (1 χρυσό, 1 χάλκινο)

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα πυγμαχίας του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα πυγμαχίας του ΠΑΟΚ το 2024

Στίβος 29 συνολικά Μετάλλια, 27 ατομικά (16 χρυσά, 5 ασημένια, 6 χάλκινα) και 2 ομαδικά (χρυσό, χάλκινο)

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ το 2024
3ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ το 2024

Ποδόσφαιρο ανδρών 15 συνολικά μετάλλια (7 χρυσά, 6 ασημένια, 2 αργυρά)

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισαν τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισαν τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ το 2024

Βόλει 6 μετάλλια 2 χρυσά, 1 ασημένιο, 3 χάλκινα

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισαν τα τμήματα βόλλεϋ του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισαν τα τμήματα βόλλεϋ του ΠΑΟΚ το 2024

Μπάσκετ 6 μετάλλια (3 χρυσά, 2 ασημένια, 1χάλκινο)

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισαν τα τμήματα μπάσκετ του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισαν τα τμήματα μπάσκετ του ΠΑΟΚ το 2024

Χάντμπολ 3 μετάλλια (3 χρυσά)

Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ το 2024

Φούτσαλ 1 μετάλλιο (χρυσό)

Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα Φουτσάλ του ΠΑΟΚ το 2024

Πόλο 13 Μετάλλια (9 χρυσά, 3 ασημένια, 1 χάκινο)

1ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ το 2024
2ος Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ το 2024

Ποδόσφαιρο γυναικών 5 μετάλλια (5 χρυσά)

Πίνακας με τα μετάλλια που κέρδισε το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ το 2024

Διαβάστε ακόμη...