Πού θα βλέπουμε τον ΠΑΟΚ

Ο τηλεοπτικός και διαδικτυακός «χάρτης» για τα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Πηγή: paok24.com
Πού θα βλέπουμε τον ΠΑΟΚ

Η νέα σεζόν ξεκινά με τον ΠΑΟΚ να βλέπει όλα τα ομαδικά του αθλήματα να αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία των εθνικών πρωταθλημάτων!

Κάθε εβδομάδα θα είναι… ασπρόμαυρη με τα τμήματα του Δικεφάλου να μάχονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο να φέρουν τίτλους και επιτυχίες στο σύλλογο και να χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές στον κόσμο.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκινούν το PAOK24 παρουσιάζει τον τηλεοπτικό και διαδικτυακό «χάρτη» για τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Κοινώς, πού θα μπορούμε να παρακολουθούμε -εκτός βέβαια του γηπέδου- τις ομάδες του Δικεφάλου.

Το «μπάσιμο» της ΕΡΤ στα πρωταθλήματα, η σταθερή αξία του AC PAOK TV και οι αποφάσεις των Ομοσπονδιών.

Volley League ανδρών και γυναικών

Στην ΕΡΤ παραμένει και τη νέα σεζόν η Volley League ανδρών μόνο που αυτή τη φορά «μεταφέρεται» στην ΕΡΤ2 για ένα τηλεοπτικό παιχνίδι κάθε αγωνιστική. Τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται μέσω live stream από την διοργανώτρια αρχή στο YouTube

Μεγάλη στιγμή για τη Volley League γυναικών που επιστρέφει και αυτή στην ΕΡΤ με ένα τηλεοπτικό παιχνίδι ανά αγωνιστική και μένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια, εάν δηλαδή θα καλύπτονται μέσω ErtSports ή μέσω livestream στο YouTube.

Handball Premier, Α1 χάντμπολ γυναικών

Όσον αφορά τη Handball Premier και εδώ η ΕΡΤ κάνει φέτος «μπάσιμο» και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει το ματς της πρεμιέρας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν και πάλι livestream μεταδόσεις μέσω YouTube, ενώ οι τελικοί θα καλύπτονται από την ΕΡΤ.

Μέσω livestream μεταδόσεων και η κάλυψη των αγώνων της Α1 χάντμπολ γυναικών και μένει να φανεί εάν η ΕΡΤ θα δείξει φέτος παιχνίδια και από το πρωτάθλημα πέρα από το θεσμό του κυπέλλου.

Α1 πόλο ανδρών, Α1 πόλο γυναικών

Υποχρεωτική κάλυψη τόσο σε ανδρικό όσο και γυναικείο πόλο μέσω live stream στο YouTube. Επομένως, από τη νέα σεζόν όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε άνδρες και γυναίκες θα έχουν εικόνα.

Α1 μπάσκετ γυναικών

Και εδώ η ΕΡΤ φαίνεται να θέλει να βάλει ξανά στα σπίτια των Ελλήνων το μπάσκετ γυναικών. Αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν θα υπάρχουν τηλεοπτικές μεταδόσεις μέσω ΕΡΤ2 ή ΕΡΤ3 ή μέσω ERTSports και τι θα γίνει φυσικά με τα livesteram.

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ένα ματς κάθε αγωνιστική θα είναι τηλεοπτικό μέσω του Action24 και τα υπόλοιπα ματς θα μεταδίδονται πλέον υποχρεωτικά μέσω livestream από τους συλλόγους.

Futsal

Δύο αγώνες ανά αγωνιστική θα μεταδίδονται σε livestream από το κανάλι της Ομοσπονδίας. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια η κάλυψη θα εξαρτάται από την διάθεση του κάθε σωματείου.

Διαβάστε ακόμη...