Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ο λατρεμένος μας ΠΑΟΚ, είναι ένας τεράστιος οργανισμός, ένα πολυαθλητικό σωματείο. Πέρα από την κορωνίδα του συλλόγου, που είναι αναμφίβολα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτω από τις φτερούγες του δικέφαλου φιλοξενούνται πολυάριθμα τμήματα.
Α.Σ. ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok

Ξεκινώντας από το βόλλει αντρών και γυναικών, το χάντμπολ αντρών και γυναικών, το πόλο αντρών και γυναικών, το ποδόσφαιρο γυναικών, το μπάσκετ γυναικών, το ποδόσφαιρο σάλας [futsal], που είναι τα ομαδικά αθλήματα, στα οποία ο μεγάλος ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχει παρουσία στην πρώτη κατηγορία, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τις ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Έχουμε επίσης τμήματα του υγρού στίβου, κολύμβηση, τεχνική κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση, τμήματα βαρέων αθλημάτων, πάλη, άρση βαρών, τζούντο, πυγμαχία, kick-boxing, sambo, tae-kwon-do, ζιου ζίτσου.

Διατηρούμε ακόμη τμήμα στίβου, ποδηλασίας και σκάκι.

Σε όλα μας τα τμήματα διατηρούμε ακαδημίες, στις οποίες αθλούνται πάνω από 5000 παιδάκια, τα οποία γαλουχούνται στα ασπρόμαυρα ιδεώδη και παράλληλα αποτελούν μια τεράστια δεξαμενή μελλοντικών οπαδών.

Τα φώτα της δημοσιότητας, πέφτουν στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ των αντρών.

Είμαι της θεωρίας, ότι όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που φορούν τον δικέφαλο αετό στο στήθος, χρειάζονται την υποστήριξη μας και γιατί όχι, την προβολή των δραστηριοτήτων και των πεπραγμένων τους.

Γι αυτό θα κάνω μια προσπάθεια να ρίξουμε λίγο περισσότερο φως στα πρωταθλήματα των πέντε ομαδικών αθλημάτων, που ξεκινούν στο προσεχές μέλλον, καταγράφοντας αποτελέσματα, βαθμολογίες, συνθέσεις, παραλειπόμενα, μέσα από το μάτι του οπαδού του συλλόγου και όχι του αθλητικού αναλυτή.

Έτσι, όποιος συνοπαδός ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες και πορείες αυτών των τμημάτων, θα μπορεί να το κάνει μέσα από το Paokmania, δίχως να χρειάζεται να ψάχνεται δεξιά και αριστερά.

Εύχομαι καλή αθλητική σεζόν σε όλες μας τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και να έχουμε πολλές επιτυχίες.

 

Αρθρογράφος: Cylon-4

Διαβάστε ακόμη...