"Λύσσα" για την πρωτιά, ΠΑΟΚ όπως παλιά!

Θέλω να δω πρόσωπα αποφασισμένα για όλα! Θέλω να δω παίκτες πεισμωμένους, θέλω να δω πάθος, τσαμπουκά και διεκδίκηση της νίκης με μανία, απέναντι σε ομάδες του ΤΙΠΟΤΑ!
Moican4
"Λύσσα" για την πρωτιά, ΠΑΟΚ όπως παλιά!

Θέλω να δω πρόσωπα αποφασισμένα για όλα! Θέλω να δω παίκτες πεισμωμένους, θέλω να δω πάθος, τσαμπουκά και διεκδίκηση της νίκης με μανία, απέναντι σε ψευτο-ομάδες του ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα στείλουμε "αδιάβαστες" τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στα play off.

Ποτέ ο ΠΑΟΚ δε θα γίνει βάζελος, δε θα γίνει κούλα. Όση λάσπη και μας ρίχνουν καθημερινά είτε με πληρωμένους κονδυλοφόρους του συστήματος, είτε με τα απανταχού τους τσιράκια, τις φιλιπιννέζες, πάντα ο ΠΑΟΚ θα εξακολουθεί να είναι ο φόβος τους.

Η ομάδα θα τιμωρήσει αγωνιστικά αυτούς όλους, που εδώ και τόσα χρόνια έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη του. Θα "κόψει" τη γλώσσα όποιου τόλμησε να πιάσει στον στόμα του τον ΠΑΟΚ και τον Λαό του αποκαλώντας τους, "κοπρίτες".

Θα τιμωρήσει την αλαζονεία και έπαρση αυτών που νομίζουν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Θα τιμωρήσει αυτούς που δεν τον σεβάστηκαν σε χρόνια δύσκολα , θα τιμωρήσει αυτούς που σαν λαγοί που είναι έβαλαν πρόπερσι μια φιλιπιννέζα να τους κάνει αβάντα και να τους δώσει κάτι που δεν δικαιούταν, αλλά έτσι χτίζονται οι μεγάλοι σύλλογοι αναφέρει η προπαγάνδα τους!

Τη διαγραφή της μνήμης μας δε θα την πετύχουν. Καθήκον της ομάδας μας είναι να παρουσιαστεί σαν πραγματικός ΠΑΟΚ. Ένας ΠΑΟΚ από τα παλιά που θα ζωντανέψει μνήμες της ένδοξης παλιάς του Ιστορίας, που θα μας κάνει υπερήφανους ξανά.

Αν και η χρονιά δεν εξελίχτηκε όπως επιθυμούσαμε, μόνο η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play offs μπορεί να την μετατρέψει σαν επιτυχημένη.

Αυτή την στιγμή είναι ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας και γι' αυτόν θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους.

Εμείς σαν αγωνιστές και μαχητές της κερκίδας θα είμαστε για ακόμη μία φορά δίπλα στην ομάδα. Με την καρδιά και την ψυχή κερδίζονται οι μάχες και για ακόμη μία φορά θα πρέπει να αποδείξουμε σε όλους τι εστί ΠΑΟΚ!

Moican4

Διαβάστε ακόμη...