Ήττα για την Μπιλμπάο από την Ανδόρρα στην Ισπανία – Η κατάστασή της πριν τον ΠΑΟΚ

Την ήττα με 84-81 από την Ανδόρρα υπέστη η Μπιλμπάο στην ACB League με τους Βάσκους να δείχνουν ευάλωτοι λίγο πριν τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ (16/4) για το FIBA Europe Cup.
Πηγή: paoktoday.gr
Ήττα για την Μπιλμπάο από την Ανδόρρα στην Ισπανία – Η κατάστασή της πριν τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @fiba.basketball

Η ήττα αυτή μάλιστα τους έριξε στη 13η θέση στο Ισπανικό πρωτάθλημα και ρεκόρ 10-17 με την Ανδόρρα, παράλληλα, να τους ισοφαρίζει με το ίδιο ρεκόρ. Έτσι, πλέον απέχουν 4 ήττες από τη ζώνη υποβιβασμού, με παιχνίδι παραπάνω από τις τελευταίες ομάδες, αλλά και 4 νίκες μακριά από την οκτάδα.

Μπιλμπάο: Πως έπαιξε πριν τον ΠΑΟΚ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ παρατάχθηκε χωρίς τους Ραμπασέδα και Πονσαρνάου, με τον πρωην ασπρόμαυρο, Μάρβιν Τζόουνς, ωστόσο να κάνει την επιστροφή του. Ο Μάρβιν Τζόουνς μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του μαζί με τον Ντομίνγκεζ καθώς ο καθένας είχε 13 πόντους. Στους 12 πόντους και 5 ασίστ σταμάτησε ο Πάντζαρ ενώ ο Αμπντούρ-Ράχμαν έμεινε στους 8 πόντους.

Αξιοσημείωτο λίγο πριν το Ευρωπαϊκό παιχνίδι για τους Βάσκους το γεγονός ότι ο Ζόραν Ντράγκιτς έμεινε λίγο στο παρκέ, μόλις 17 λεπτά. Με εξαίρεση μάλιστα τον Ράχμαν και τον Πάντζαρ, κανείς άλλος δεν ξεπέρασε τα 20 λεπτά συμμετοχής.

Όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε κόντρα στην ΑΕΚ παρά τις όποιες ανησυχίες είχε ο Καντσελιέρι για το ματς. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μπιλμπάο δείχνει τρωτός αντίπαλος για τους Θεσσαλονικείς.

Δείτε παρακάτω τα highlights της αναμέτρησης:

Δείτε το σχετικό άρθρο του paoktoday με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμη...