Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάνε στην φυλακή για πταίσμα, αυτοί που πρέπει να πάνε;
SHARE:

Ζώντας σε μια κοινωνία όπου βρίσκεται σε πλήρη σήψη, σε ένα σύστημα όπου πρέπει να σαρωθεί εκ βάθρων, τα «παράγωγα» αυτού του κυκλώματος αποκαλύφθηκαν, και επιβεβαίωσαν αυτό που ο Λαός του ΠΑΟΚ θεωρούσε δεδομένο εδώ και χρόνια.
Είναι γνωστό ότι τα λαμόγια ευδοκιμούν και ζουν πλουσιοπάροχα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, ότι οι απατεώνες εφευρίσκουν τρόπους να επιβιώνουν εις βάρος των άλλων, πόσο μάλλον όταν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποιον στα ίσια όπως ο ΠΑΟΚ.
Τι και αν έχουμε πει χίλιες φορές πως ο μοναδικός τρόπος να πολεμήσουν τον ΠΑΟΚ είναι η βρωμιά εν τούτοις εν έτει 2011 σήμερα κάποιοι ανακάλυψαν την Αμέρικη.!!
Για τον ΠΑΟΚ, η «Επανάσταση» είναι έννοια και όχι λέξη για άσκοπη κατανάλωση. Έννοια που σαρώνει διεφθαρμένους θεσμούς, κατεστημένες νοοτροπίες και σκέψεις και δεν κάνει συμβιβασμούς και παζάρια με το κάθε λογής «σκουπίδι» του ποδοσφαίρου που έχει το θράσος να αποκαλεί τον κόσμο μας, κοπρίτες!
Ειλικρινά λυπάμαι όσους πίστεψαν πως κάτι τέτοιοι τύποι θα μπορούσαν να δώσουν μια ελπίδα για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι αυτοί το μόνο που τους ένοιαζε ήταν αν σώσουν τον ευατούλη τους και τίποτε άλλο.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ισονομία και την δικαιοδύνη την έχουν γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Ας είναι καλά τα ΦΥΤΑ οι οπαδοί τους που έβγαιναν για να πανηγυρίσουν τις νίκες της ομάδας τους οι οποίες είναι βουτηγμένες μέσα στη βρωμιά!
Αν οι εισαγγελείς έχουν την στοιχειώδη ευαισθησία θα πρέπει όλα αυτά τα «σκουπίδια» (μεγαλοπαράγοντες, διαιτητές, παίκτες, μπουκ και τόσες άλλες μαριονέτες) να τα οδηγήσουν στην φυλακή για πάντα!
Όπως ακριβώς εφαρμοστήκε ο νόμος Ορφανού και βρίσκονται στην φυλακή αθώοι συνάνθρωποι και οπαδοί μας, έτσι και γι αυτούς ο νόμος πρέπει να είναι αμείλικτος μην δείχνοντας καμία ευαισθησία.
Και όχι μόνο γι αυτούς αλλά και για όλους εκείνους που γνώριζαν τόσο καιρό και τους κάλυπταν οι οποίοι είναι γνωστοί τόσο για την «δράση» τους όσο και το ποιόν τους.
Η σήψη αυτού του συστήματος είναι δεδομένη και η κατάρρευσή του αβέβαιη μόνο ως προς την χρονική στιγμή που θα επέλθει.
Χρέος του ΠΑΟΚ είναι να διαλύσει εξ ολοκλήρου αυτό το σύστημα και όχι να το αναδομήσει με μερεμέτια. Να μην μείνει τίποτα όρθιο. Τίποτα ίδιο.
Είναι καιρός ο ΠΑΟΚ να περάσει από την θεωρία στην πράξη εγκαταλείποντας τον ρόλο του παθητικού παρατηρητή (ψηφίζοντας λευκό π.χ, ή δίνοτας ψήφο εμπιστοσύνης σε άτομο αμφιβόλου ποιότητας που έπαιξε βρώμικα παιχνίδια εις βάρος του συλλόγου) και να γίνει ενεργητικός πρωταγωνιστής οριοθετόντας την έννοια της Επανάστασης με γνήσιο ανατρεπτικό περιέχομενο και όχι με ρεφορμιστικές τακτικές που δεν οδηγούν πουθενά.
ΥΓ.1 Αμείλικτη θα πρέπει να είναι η στάση της ΠΑΕ στον κάθε αφελή γραφικό εγκάθετο χατζηαβάτη που ξεστομίζει ότι του κατέβει. Η υπομονή έχει και τα όρια της και αν στην ΠΑΕ διαθέτουν ακόμη, σε κάποιους από εμάς έχει εξαντληθεί...
ΥΓ.2 Η συνέχεια στο PAOKMANIA WEB RADIO κάθε Τετάρτη στις 20.00- 22.00
Moican4