Ολικό λίφτινγκ

Η «σταθερά» Κοκκινάκης και τα νέα πρόσωπα της γραμμής κρούσης.
Πηγή: paok24.com
Ολικό λίφτινγκ

Ένας… άλλος ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο τάραφλεξ στο ξεκίνημα της νέας σεζόν με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου να προχωρά σε ολικό λίφτινγκ όσον αφορά τις βασικές θέσεις του ρόστερ.

Μοναδική σταθερά σε σχέση πάντα με το βασικό σχήμα της περασμένης σεζόν (μιας και θα παραμείνουν και οι Μούχλιας, Τακουρίδης) είναι ο Μενέλαος Κοκκινάκης που θα είναι και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο βασικός πασαδόρος.

Στο μοίρασμα του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πασαδόρο της εθνικής Ολλανδίας, Βέσελ Κέμινκ, που με την εμπειρία του θα αναλάβει τη… μπαγκέτα της οργάνωσης.

Νέο δίδυμο ακραίων με σερβικό και βραζιλιάνικο… άρωμα, με τον Δικέφαλο να επενδύει στην περίπτωση του Ιβάνκοβιτς και δίπλα του να προσθέτει τον Νασιμέντο.

Στη διαγώνιο ο ΠΑΟΚ έκανε το «μπαμ» και έφερε ξανά στην Ελλάδα τον Δημήτρη Μούχλια, ένα από τα next big thing του ελληνικού βόλεϊ, ο οποίος μάλιστα θα αγωνίζεται στα «ασπρόμαυρα» μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια του.

Νέα πρόσωπα και στο φιλέ, με τους «ασπρόμαυρους» να επιλέγουν τον Λομπιζένκο που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός Ρωσίας, ενώ δίπλα του έρχεται ο Αχιλλέας Μπάσης, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τον Μίλωνα.

Διαβάστε ακόμη...