Μιλενκόσκι: «Όλοι οι παίκτες δουλεύουν με κίνητρο»

Η υπερπρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις προκειμένου να είναι όσο το δυνατον πιο έτοιμη για την έναρξή της νέας σεζόν.
Πηγή: forzaonline.gr
Μιλενκόσκι: «Όλοι οι παίκτες δουλεύουν με κίνητρο»
Photo Credits: @acpaok

Στην διάθεση του Γιόσκο Μιλενκόσκι βρίσκονται όλοι οι παίκτες του ρόστερ, με τον 62χρονο τεχνικό να κάνει το πρώτο του σχόλιο για την έναρξη της προετοιμασίας.

Παρακάτω όσα είπε:

«Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με όλους τους παίκτες να βρίσκονται εδώ αυτή την στιγμή, είμαι πολύ ικανοποιημένος γι΄αυτό.

Ξεκινήσαμε με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα και έτσι θα συνεχίσουμε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ύστερα θα ξεκίνησουμε σιγά-σιγά και τους φιλικούς αγώνες, αλλά μέχρι να έρθει αυτή η περιόδος θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την τεχνική μας, με πολλές ασκήσεις από την βασική τεχνική και μετά θα μπορούμε να προετοιμάσουμε και το τακτικό κομμάτι της προπόνησης.

Αυτή την στιγμή είμαι χαρούμενος γιατί όλοι οι παίκτες δουλεύουν με κίνητρο. Το ξέραμε αυτό για έχουμε 10 νέους παίκτες και όλοι τους, φυσικά, θέλουν να δείξουν τον καλό τους εαυτό. Γι΄αυτό βρίσκονται εδώ, για να παίξουν το καλύτερο βόλεϊ και για να μας βοηθήσουν να πάρουμε το θετικό αποτέλεμα την φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...